Βγαίνουν μαχαίρια στα βενζινάδικα της Βρετανίας λόγω της έλλειψης καυσίμων

Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού οι οδηγοί.

Η κρίση που έχει ξεσπάσει στην Βρετανία με τον ανεφοδιασμό καυσίμων στα πρατήρια και το 90% να έχουν εξαντλησει τα αποθέματα τους, λόγω έλλειψης οδηγών στα βυτία, έχει οδηγήσει τον κόσμο, στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού.

Την Δευτέρα το γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο στο οποίο εξαγριωμένος άνδρας τράβηξε μαχαίρι κατά την διάρκεια διαπληκτισμού με άλλο οδηγό καθώς θεώρησε πως προσπάθησε να κλέψει την θέση του στην ουρά σε πρατήριο καυσίμων, στην περιοχή Ουέλινγκ, στο Νοτιοανατολικό Λονδίνο. Μετά από μια έντονη ανταλλαγή λέξεων, πήδησε στο καπό του αυτοκινήτου που βρισκόταν σε κίνηση και στη συνέχεια, κλώτσησε την πόρτα του οδηγού και τον καθρέφτη του οχήματος.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι κλήθηκε περίπου στις 2:30 το μεσημέρι τοπική ώρα «καθώς ενημερώθηκε για τον διαπληκτισμό που αφορούσε δύο οδηγούς έξω από πρατήριο βενζίνης στον δρόμο Μπέλγκροουβ του Ουέλινγκ»

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο αλλά δεν βρήκαν κανένα από τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στη φασαρία.

«Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και δεν εντοπίστηκαν ύποπτοι», ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία, αλλά πρόσθεσε ότι θα εξετάσει τα πλάνα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο «στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται εξέλιξη».

Πηγή: RT

Δημοφιλή