Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του spin-off του «Fast & Furious». Η φωτογραφία του Ντουέιν Τζονσον που έγινε viral

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του spin-off του «Fast & Furious». Η φωτογραφία του Ντουέιν Τζονσον που έγινε viral
Samir Hussein via Getty Images

Η δημοφιλής σειρά ταινιών «Fast & Furious» επεκτείνεται, καθώς η συνέχειά της (spin-off), βρίσκεται ήδη σε παραγωγή.

Ο Ντουέιν Τζόνσον προσπαθούσε να πείσει τους συντελεστές να φέρουν στη μεγάλη οθόνη μια ξεχωριστή ιστορία του χαρακτήρα του, Λουκ Χομπς εδώ και χρόνια και τώρα αυτό γίνεται πραγματικότητα. Η νέα ταινία με τίτλο «Hobbs & Shaw», έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Ο Τζόνσον δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στο πλατό μαζί με τον Τζέισον Στέιθαμ και τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Λέιτς.

«Πρώτη μέρα και η εξέλιξη έχει αρχίσει επισήμως. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του “Fast & Furious”, #HobbsAndShaw είναι ηλεκτρική. Το ζευγάρι μου σε πολύ σκληρό έγκλημα και διασκέδαση, ο Τζέισον μοιάζει με ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο οραματιστής και σκληρός σκηνοθέτης Ντέιβιντ στο τιμόνι είναι έτοιμος να εξελίξει τη σειρά ταινιών σε ενθουσιώδεις και νέους τρόπους. Και όπως πάντα, ο πρόεδρός της εταιρείας παραγωγής Seven Bucks Productions, Χιραμ Γκαρσία φωτογραφίζουν τις πιο ωραίες εικόνες μέσα από το φακό. Ο άνθρωπος γνωστός ως HOBBS, θα προσγειωθεί στο Λονδίνο σε δυο εβδομάδες», έγραψε ο Τζονσον στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία.

Φωτογραφία ανήρτησε όμως και ο σκηνοθέτης.

Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2019.

Πηγή: Movieweb