Τρεις μήνες μετά τον θάνατό του, ο Άντονι Μπουρντεν και η σειρά «Parts Unknown» κέρδισαν 6 βραβεία Emmy

Από τη προβολή των πρώτων επεισοδίων του «Anthony Bourdain: Parts Unknown» το 2013, η τηλεοπτική σειρά κερδίζει υποψηφιότητες και βραβεία συνεχώς.

Μάλιστα, την ίδια χρονιά κέρδισε το βραβείο Emmy Καλύτερης Ενημερωτικής Σειράς, ένα βραβείο που κέρδιζε κάθε χρόνο εκτός από το 2017 που το έχασε. Συνολικά και έως σήμερα, η σειρά έχει κερδίσει πέντε βραβεία Emmys.

Φέτος, το 2018, η σειρά απέσπασε έξι υποψηφιότητες, οι οποίες ανακοινώθηκαν ένα μήνα μετά το θάνατο του Μπουρντεν, κάνοντας αυτή τη διάκριση περισσότερο συγκινητική. Οπότε, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες, το Parts Unknown κέρδισε πέντε βραβεία κατά τη διάρκεια των «Creative Arts Emmys».

Η βράβευση του Emmy Καλύτερου Σεναρίου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς η παραγωγός Λίντια Τενάλια έλαβε το βραβείο, ένα βραβείο που ο διάσημος σεφ δεν κέρδισε ποτέ. «Ο Τόνι προτάθηκε πολλές φορές για το συγκεκριμένο Emmy, αλλά πάντα το έχανε. Οπότε είναι μια τεράστια πίκρα το γεγονός ότι λαμβάνω εγώ το βραβείο εκ μέρους του», είπε η Τενάλια.

Πηγή: TIME