Τους ξάφνιασε όλους. Αυτή είναι η διαθήκη που άφησε ο Bourdain

Τους ξάφνιασε όλους. Αυτή είναι η διαθήκη που άφησε ο Bourdain
|
Jason LaVeris via Getty Images

Ο διάσημος σεφ Anthony Bourdain που αυτοκτόνησε στις 8 Ιουνίου σοκάροντας τους πάντες, είχε συντάξει διαθήκη το 2016, σύμφωνα με την οποία, μετά το θάνατό του αφήνει τα πάντα στην 11χρονη κόρη του Ariane.

Αυτό όμως που σοκάρει είναι η περιουσία του.

Ξένα δημοσιεύματα εκτιμούσαν ότι η περιουσία του πολυταξιδεμένου σεφ κυμαίνεται στα 21 εκατ. δολάρια. Η πραγματικότητα όμως απέχει πολύ από τη συγκεκριμένη εκτίμηση. Με άλλα λόγια, η περιουσία του δεν ξεπερνά τα 1.300.000 δολάρια.

Ειδικότερα, τα περιουσιακά του στοιχεία περιλαμβάνουν 425.000 δολάρια σε μετρητά, 35.000 δολάρια σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, 250.000 δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και 500.000 δολάρια σε πνευματικά δικαιώματα από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα βιβλία του. Όπως φαίνεται, ο Bourdain ήταν ένας άνθρωπος που του άρεσε να ξοδεύει. Θα μπορούσε να είναι πολυεκατομμυριούχος, αλλά προτίμησε να απολαύσει τη ζωή του.

Να σημειωθεί ότι αν η κόρη του πέθαινε πριν από τον πατέρα της, η περιουσία του θα μεταβιβαζόταν στη νταντά της, Myra Quizon. Διαχειριστής της περιουσίας μέχρι η Ariane ενηλικιωθεί θα είναι η μητέρα της Ottavia Busia-Bourdain με την οποία παντρεύτηκαν το 2007 και το διαζύγιό τους δεν είχε διευθετηθεί μέχρι την αυτοκτονία του «γελαστού σεφ».

Στη διαθήκη υπάρχουν σαφείς οδηγίες για τα αυτοκίνητά του Bourdain, τα έπιπλα, τα βιβλία, τα ρούχα και άλλα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Πηγή: news.com.au

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση