Γαλλία: Διάσημος Youtuber υπό κράτηση στο Παρίσι για βιασμό ανηλίκων

O 35χρονος Νορμάν Ταβό, τέθηκε υπό κράτηση τη Δευτέρα μετά από προκαταρκτική έρευνα από τους εισαγγελείς στο Παρίσι, σύμφωνα με τη Libération.
Ο Nορμάν Ταβό ποζάρει στους φωτογράφους για την ταινία Mon Roi, στο 68ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, νότια Γαλλία, Κυριακή 17 Μαΐου 2015.
Ο Nορμάν Ταβό ποζάρει στους φωτογράφους για την ταινία Mon Roi, στο 68ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, νότια Γαλλία, Κυριακή 17 Μαΐου 2015.
via Associated Press

Ο Γάλλος YouTuber Νορμάν Ταβό, ο οποίος έχει σχεδόν 12 εκατομμύρια συνδρομητές στην πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο, συνελήφθη κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε ανηλίκους, δήλωσε η Εισαγγελία του Παρισιού στο AFP, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της Liberation.

Ο Ταβό, 35 ετών, τέθηκε υπό κράτηση τη Δευτέρα μετά από προκαταρκτική έρευνα από τους εισαγγελείς στο Παρίσι, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Libération.

Ο σταρ του “Norman Makes Videos” φέρεται να ανακρίνεται με κατηγορίες που περιλαμβάνουν διαφθορά ανηλίκων και βιασμό «αρκετών» έφηβων και νεαρών γυναικών.

Η Libération ανέφερε ότι το γραφείο του εισαγγελέα στη γαλλική πρωτεύουσα επιβεβαίωσε ότι ο κωμικός και σταρ των social media είναι υπό κράτηση.

Σε δήλωση, οι αρχές ανέφεραν ότι ο Tαβό τέθηκε υπό κράτηση ”στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που ανέλαβε η ταξιαρχία για την προστασία των ανηλίκων (BPM). Αυτή τη στιγμή ανακρίνεται για πράξεις διαφθοράς ανηλίκων και βιασμού, στις οποίες εμπλέκονται πολλές νεαρές γυναίκες”.

Η έρευνα για τις κατηγορίες εναντίον του Tαβό ξεκίνησε τον Ιανουάριο και αφορά έξι καταγγέλλιες. Σύμφωνα με τη Libération, πέντε από τους καταγγέλλοντες κατηγόρησαν τον Tαβό για βιασμό, με δύο από αυτούς να είναι ανήλικοι.

Η σύλληψη του Tαβό έγινε αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από νεαρές γυναίκες σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για υποτιθέμενα περιστατικά που χρονολογούνται από το 2018, σύμφωνα με τη Libération.

Μια θαυμάστρια από το Κεμπέκ, τον είχε κατηγορήσει δημοσίως το 2020 ότι τη χειραγώγησε για να αποκτήσει φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικής φύσης μέσω του Snapchat όταν ήταν 16 ετών. Η ίδια είχε αναφέρει ότι είχε υποβάλει καταγγελία στον Καναδά.

Πηγή: Newsweek

Πήγαινε στην αρχική σελίδα