Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ ένα υγιέστατο αγοράκι

Η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.
KGC-178/STAR MAX/IPx

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί την Δευτέρα 6 Μαϊου και είναι αγόρι.

Η Μαρκλ γέννησε στο σπίτι του ζεύγους στο Frogmore Cottage. Την είδηση για την γέννηση ανακοίνωσε ο επίσημος λογαριασμός του Δούκα και Δούκισσας του Σάσεξ στο Instagram, με όνομα Sussex Royal.

«Ανακοινώνουμε ενθουσιασμένοι ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί το πρωί της Δευτέρας, 6 Μαϊου 2019. Το αγόρι ζυγίζει λίγο πάνω από 3 κιλά. Η Δούκισσα και το μωρό είναι καλά και υγιείς και το ζευγάρι ευχαριστεί το κοινό για τον ενθουσιασμό και τη στήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της ξεχωριστής στιγμής στη ζωή τους. Θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες», γράφει η ανακοίνωση στο Instagram.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού και ρεπορτάζ του Sky News, ο τοκετός ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας.

Η Δούκισσα το Σάσεξ αναμενόταν να γεννήσει στο τέλος Απριλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, ωστόσο η γέννα καθυστέρησε λίγο.

Τα προγνωστικά ήθελαν το μωρό να είναι κορίτσι. Στα στοιχήματα τα επικρατέστερα ονόματα για το μωρό ήταν: Νταϊάνα, Βικτόρια, Άλις, Γκρέις, και Άλμπερτ αλλά μιας και το μωρό είναι αγόρι μένει να δούμε αν τελικά θα το ονομάσουν Άλμπερτ.

Σύμφωνα με την Associated Press, τα Μέσα Ενημέρωσης και οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας από διαφορετικές γωνιές του κόσμου, συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στο Γουίνσδορ, περιμένωντας τη στιγμή της ανακοίνωσης της γέννησης του μωρού Σάσεξ.

Το μωρό είναι έβδομο στη σειρά για τον βασιλικό θρόνο και το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ.

Max Mumby/Indigo via Getty Images
Max Mumby/Indigo via Getty Images