Τζάστιν Μπίμπερ: Δεν έκανα σεξ λόγω της πίστης μου στο Θεό

Η αποχή του τραγουδιστή από το σεξ, η πίστη του στον Θεό και ο γάμος με τη Χέιλι Μπάλντουιν.
James Devaney via Getty Images

Μετά από μόλις λίγους μήνες γνωριμίας, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν παντρεύτηκαν σε δημαρχείο της Νέας Υόρκης το φθινόπωρο, όπως αναφέρουν συγγενείς του ζευγαριού.

Κι ενώ πολλοί θαυμαστές του Μπίμπερ σχολίασαν αρκετά τον γάμο-αστραπή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια συνέντευξη στο τεύχος της Vogue Μαρτίου, αποκαλύπτει έναν από τους λόγους που οι δυο τους πήραν τη μεγάλη απόφαση: το σεξ.

Το ζευγάρι έδωσε την πρώτη του κοινή συνέντευξη, στην οποία συζητά τον ρομαντισμό στη σχέση του, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από φωτογραφίες και δημόσιες εξόδους. Ο Μπίμπερ και η Μπάλντουιν γνωρίζονται εδώ και μια δεκαετία και διατηρούσαν μια σύντομη σχέση πριν το γάμο. Όμως, όπως παραδέχτηκε ο Μπίμπερ, οι δυο τους δεν είχαν κάνει σεξ πριν το γάμο οπότε η επιθυμία να κάνουν, τους οδήγησε γρήγορα στο δημαρχείο.

Στο σύντομα διάστημα που ήταν μαζί, o διάσημος τραγουδιστής και το μοντέλο, χώρισαν. «Υπήρχε μια περίοδος που όταν έμπαινα σε ένα δωμάτιο, εκείνος έβγαινε», είπε η Μπάλντουιν. Ο Μπίμπερ δήλωσε ότι η σχέση του με τη θρησκεία, τον οδήγησε στην αποχή από το σεξ για περισσότερο από ένα χρόνο.

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι έχει πρόβλημα με το σεξ και απείχε από τέτοιου είδους απολαύσης για να αισθάνεται πιο κοντά στον Θεό. Όμως και η Μπάλντουιν πιστεύει στη θρησκεία. «Ο Θεός δεν μας ζητά να μην κάνουμε σεξ εξαιτίας του επειδή θέλει κανόνες και πόνο. Θέλει να μας προστατεύσει από τον πόνο. Νομίζω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ επειδή δεν αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Δεν έχουν αυτοεκτίμηση. Ήθελα να αφιερωθώ ξανά στο Θεό με αυτό τον τρόπο επειδή αισθάνθηκα ότι θα καλυτέρευε την ψυχή μου. Και πιστεύω ότι ο Θεός με ευλόγησε με τη Χέιλι ως αποτέλεσμα».

Φυσικά και αυτός δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που ο τραγουδιστής ζήτησε από την Χέιλι να τον παντρευτεί. «Όταν την είδα τον περασμένο Ιούνιο, ξέχασα πόσο πολύ την αγαπώ, πόσο μου έχει λείψει και πόσο θετικό αντίκτυπο είχε στη ζωή μου. Έλεγα: Αυτό έψαχνα στη ζωή μου».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.