Γουίλιαμ: Η Σάρλοτ είναι ένας μπελάς

Μια προσωπική εξομολόγηση του πρίγκιπα και πατέρα τριών παιδιών.
.
.

Το ντεμπούτο του έκανε το περιβαλλοντικό ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Γουίλιαμ, A Planet For Us All, την Δευτέρα το βράδυ, μέσα από το οποίο ο ίδιος ενθαρρύνει τους θεατές να προστατεύσουν τον πλανήτη. Κι επειδή ο,τιδήποτε έχει σχέση με προσωπική ζωή προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση, ο Γουίλιαμ δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και σε οκογενειακές στιγμές και συνήθειες κατά την διάρκειά του.

Ο πατέρας των τριών ανέφερε ότι, μην έχοντας μεγάλη σχέση από το αποστειρωμένο περιβάλλον που μεγάλωσαν τα βασιλόπουλα των προηγούμενων γενεών, το νοικοκυριό του Κέιμπριτζ είναι γεμάτο ταραχές και γέλια, περιγράφοντας την, τότε τριών χρονών, Σάρλοτ ως «πρόβλημα».

Μιλώντας σε κοριτσάκι και την μητέρα της κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στην Κένυα στο ντοκιμαντέρ του ITV, ο Γουίλιαμ εμφανίζεται να γελάει και να αστειεύεται καθώς ρωτά το κορίτσι: «Σας αρέσει το πρόβλημα; Είσαι σαν την μικρή μου Σαρλότ! Πόσο χρονών είναι;» με τη μητέρα να απαντά ότι είναι τρία.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τα τρία του παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τα τρία του παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις

Περιγράφοντας τον 7χρονο Τζορτζ, την 5χρονη Σαρλότ και τον 2 ετών, Λούις ως «τη ζωή του», ο Γουίλιαμ είπε ότι ένα λεπτό, «μπορείς να είσαι τυχερός, νεαρός άντρας,που απολαμβάνει πάρτι» και μετά ξαφνικά βρίσκεσαι αντιμέτωπος με την πατρότητα κι αισθάνεσαι ότι έχεις έναν μικρό άνθρωπο για το οποίο είσαι εξ ολοκλήρου υπεύθυνος.

ΠΗΓΗ: redonline.co.uk