kallentika

Πότε πρέπει να τη χρησιμοποιούμε, με ποια συστατικά μπορούμε να τη συνδυάσουμε και με ποια όχι για να αποφύγουμε δερματικά προβλήματα
Από τον πάγκο της κουζίνας μιας Ζακυνθινής γιαγιάς και μερικές σπιτικές συνταγές ομορφιάς σε μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές εταιρείες με φυσικά προϊόντα, που έχει λατρευτεί παγκοσμίως και εδώ και 30 χρόνια μας προσφέρει τις πιο μυρωδάτες και όμορφες μικρές καθημερινές στιγμές.
Τα ηλιοκαμένα πρόσωπα των μοντέλων που ποζάρουν στα περιοδικά δεν είναι μόνο αποτέλεσμα γενετικών παραγόντων, αλλά κυρίως επιλογής σωστών καλλυντικών προϊόντων.
Ενα εντυπωσιακό opening event, γεμάτο ομορφιά, τέχνη και διασκέδαση, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αμέτρητα προϊόντα make up, skincare και αξεσουάρ αλλά και τις θεματικές limited edition συλλογές.
«Αυτή τη στιγμή, όλες οι αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η The Body Shop λειτουργούν κανονικά»
Η πρώτη Ελληνίδα νανοιατρός εφαρμόζει την επιστήμη της νανοτεχνολογίας και μας εξηγεί.
Τα δερματικά σκευάσματα και τα καλλυντικά με πρόπολη και βασιλικό πολτό ενισχύουν την ομορφιά και την υγεία του δέρματος
Η ραγδαία ανάπτυξη στο ανδρικό «τοπίο» περιποίησης, τα καθαριστικά, ενυδατικά και ...αντιγηραντικά (!) προϊόντα και ο κομβικός ρόλος των social media.
Το καλύτερο καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι αυτό που δείχνει φυσικό
Μετά από 90 χρόνια επιτυχημένης πορείας και ξέφρενων πωλήσεων.