kroesmata

Τι συνιστά ο ΕΟΔΥ.
Στην Ελλάδα από τις αρχές του έτους 2024 έχουν καταγραφεί 34 κρούσματα - Πού οφείλεται, ποιες ηλικιακές ομάδες προσβάλλονται περισσότερο. Επιτακτική ανάγκη εμβολιασμού.
Προσπάθεια προσδιορισμού των πυλών εισόδου του ιού στη χώρα. Μείζον θέμα η εμβολιαστική κάλυψη. Ένας φορέας μεταδίδει τον ιό σε έως οκτώ άτομα ενώ ένας φορέας κορονοϊού σε τρία.
Περισσότερα από 306.000 κρούσματα.
Αναλυτικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και οδηγίες. Από την αρχή του έτους 2023 και μέχρι 11/1/2024 έχουν δηλωθεί 89 περιστατικά σε 40 σε ενήλικες και 49 σε παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών.
85 άτομα σε ΜΕΘ με το 99% να παρουσιάζει γρίπη τύπου Α και 25 θάνατοι. Προειδοποίηση: Κανένα φάρμακο δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον αντιγριπικό εμβολιασμό.
Μεγάλη έξαρσή στην Θεσσαλία: Οι προσελεύσεις των ασθενών στο νοσοκομείο με κορονοϊό διπλασιάστηκαν και με γρίπη αυξήθηκαν 20 φορές».
Ποια η κατάστασή στα νοσοκομεία και πως "περνάνε" τον κορονοϊό όσοι νοσούν αυτή την περίοδο. Τι λέει για το τελευταίο επικαιροποιημένο εμβόλιο.
Ουρές στα φαρμακεία για τεστ. Βόμβα για την μετάδοση του ιού τα γιορτινά τραπέζια Αυξημένα κρούσματα πολλών αναπνευστικών λοιμώξεων. Ελλείψεις σε παιδιατρικά φάρμακα, αντιβιώσεις.
Οι 64 στην Αθήνα. Παράλληλα, 142 άνθρωποι πήραν εξιτήριο. Συνολικά νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας 1.395 ασθενείς με covid σε απλές κλίνες και 83 σε ΜΕΘ.