martin-skorseze

Μια ιστορία που περιστρέφεται γύρω από ένα σπάνιο χειρόγραφο της «Θείας Κωμωδίας» που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του Βατικανού.
«Προσπαθώ να βρω έναν νέο τρόπο για να το κάνω πιο προσιτό και να αφαιρέσω το αρνητικό βάρος που έχει συνδεθεί με την οργανωμένη θρησκεία».
Η σχέση του με το Φεστιβάλ είναι παλιά, καθώς έχει παρουσιάσει αρκετές ταινίες του, μεταξύ αυτών και το Shine a Light για τους Rolling Stones, που άνοιξε τη διοργάνωση του 2008.
Βραβεία στον Πολ Τζιαμάτι για το «The Holdovers» του Αλεξάντερ Πέιν, στην πρωταγωνίστρια του Σκορσέζε, Λίλι Γκλάντστοουν και στο «Poor Things» του Λάνθιμου.
Στο Φεστιβάλ και ο Μάρτιν Σκορσέζε για το Atlas Workshops, πρωτοβουλία με στόχο την προώθηση μιας νέας γενιάς σκηνοθετών από την Αφρική και τις Αραβικές Χώρες.
Οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Σκορσέζε δεν μπορούν λόγω της απεργίας του Χόλιγουντ να προωθήσουν το φιλμ, αλλά η η Apple στοιχηματίζει ότι τα πλάνα μιλούν από μόνα τους.
«Αισθανόμαστε δέος που η αδελφική μας σχέση μας έχει αντέξει τόσο πολύ στον χρόνο», έλεγε στην τελευταία συνέντευξη του το κορυφαίο μέλος των «The Band».
Το «πρώτο γουέστερν» του Μάρτιν Σκορσέζε που έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, όπου έτυχε θερμής υποδοχής, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.
Πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε με Ντι Κάπριο και Ντε Νίρο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους
Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε. Στις αίθουσες τον Οκτώβριο.