Δεύτερο γραφείο στη Βουλή ζήτησε ο Σαμαράς. Από το γραφείο του πρωθυπουργού έλλειπαν σκληροί δίσκοι και πρωτόκολλα

Δεύτερο γραφείο στη Βουλή ζήτησε ο Σαμαράς. Από το γραφείο του πρωθυπουργού έλλειπαν σκληροί δίσκοι και πρωτόκολλα
Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε φάση μετακόμισης στην Βουλή, καθώς πρέπει να παραδώσει το γραφείο του πρωθυπουργού στον διάδοχό του, Αλέξη Τσίπρα. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε και δεύτερο γραφείο στη Βουλή. Εκτός από εκείνο του προέδρου της ΝΔ, και ένα ως πρώην πρωθυπουργός. Το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε από το γραφείο του Α. Σαμαρά.

Το γραφείο του πρωθυπουργού, βρίσκεται στον ισόγειο χώρο αριστερά της εισόδου των υπουργών και ο Αντώνης Σαμαράς μετακινείται στο γραφείο που μέχρι πρότινος είχε ο Αλέξης Τσίπρας, επίσης στο ισόγειο του Μεγάρου.

Σήμερα γίνεται η μεταφορά επίπλων, πινάκων και προσωπικών αντικειμένων.

Παράλληλα μετά την μεταφορά του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του πρωθυπουργού, διαπιστώθηκε ότι έχουν αφαιρεθεί από όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι σκληροί δίσκοι (χωρίς να έχουν αντικατασταθεί). Παράλληλα δεν παραδόθηκε το πρωτόκολλο του πρωθυπουργού με την εξήγηση ότι ανήκει στον πρώην πρωθυπουργό.

Από την πλευρά συνεργατών του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται πως ούτε και εκείνοι παρέλαβαν πρωτόκολλο του πρώην αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργού.

Δημοφιλή