Βίντεο: Η γιατρός περιγράφει τη ρατσιστική επίθεση από τον ασθενή στην Κοζάνη

Βίντεο: Η γιατρός περιγράφει τη ρατσιστική επίθεση από τον ασθενή στην Κοζάνη

Την εμπειρία της κατά το περιστατικό με τον 57χρονο ασθενή ο οποίος της είπε ότι χρειάζεται «Χίτλερ και σαπούνι» περιέγραψε η ειδικευόμενη γιατρός Solace Akpevwe Godwin το πρωί στο Mega.

Όπως είπε, ο ασθενής εξέφρασε την «επιθυμία του να γίνω σαπούνι» και να «έχω επαφή με τον Χίτλερ». «Γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε ότι αυτό που σου χρειάζεται είναι Χίτλερ και σαπούνι ουσιαστικά» τόνισε.

Η γιατρός είχε εφημερία στα Επείγοντα, όπου ο ασθενής πήγε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και παραπονέθηκε ότι είχε δύσπνοια. «Πήγα να τον βοηθήσω, το είπα να περάσει μέσα γρήγορα εκείνη τη στιγμή είχαμε μια άλλη ασθενή μέσα, της είπαμε να βγει, εφόσον το άλλο περιστατικό ήταν πιο επείγον, μπήκε γρήγορα μέσα, όταν μπήκε όμως, αργοπορούσε, δεν περπατούσε γρήγορα και του είπα και εγώ και η νοσηλεύτρια, κύριε περπατήστε γρήγορα, ξαπλώστε, ώστε να εξασφαλίσουμε μια φλέβα». Όπως πρόσθεσε, αυτό ενόχλησε τον ασθενή, ο οποίος άρχισε να φωνάζει, και στη συνέχεια μπήκε και η σύζυγός του, η οποία παραπονέθηκε ότι «βιαζόμαστε υπερβολικά». Ακολούθως, και ενώ είχε ξαπλώσει, γύρισε και είπε στη γιατρό ότι «ξέρει πολύ καλά τι της χρειάζεται».

Δημοφιλή