Καυγάς εκτός ορίων Ραχήλ Μακρή - Ανδρέα Παπαδόπουλου με βαριές κατηγορίες και χαρακτηρισμούς επί προσωπικού

Καυγάς εκτός ορίων Ραχήλ Μακρή - Ανδρέα Παπαδόπουλου με βαριές κατηγορίες και χαρακτηρισμούς επί προσωπικού

Στα χαρακώματα βρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή και ο δημοσιογράφος και πολιτευτής Ανδρέας Παπαδόπουλος κατά την κοινή εμφάνισή τους στο πάνελ πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με την πρώτη να εκτοξεύει βολές κατά της «οικογένειάς του»και εκείνον να την χαρακτηρίζει «σκουπίδι», «φασίστρια» και «νούμερο». Βέβαια η κ.Μακρή δεν αναφερόταν στην πατρική οικογένεια του αλλά - όπως φάνηκε από τα συμφραζόμενα της- στην οικογένεια της συντρόφου του, Αλεξίας Μπακογιάννη με την οποία ο κ.Παπαδόπολος έχει αποκτήσει ένα αγοράκι. Ωστόσο ο κ.Παπαδόπουλος, συνέχιζε να απαντά οργισμένα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σαν να η επίθεση να αφορούσε τους γονείς του.

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν η κ.Μακρή έκανε λόγο για «δικαστικά βουλεύματα» με τα οποία απαλλάχθηκε η οικογένεια του κ. Παπαδόπουλου λέγοντας «εσείς όπως γνωρίζω, όλες οι καταθέσεις της οικογενείας σας βρίσκονται στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες. Και όταν τα βρίσκουν και τα τσιμπάνε στο Πόθεν Έσχες πηγαίνετε στους δικαστές και βγάζετε βουλεύματα. Επομένως, λοιπόν, δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι, ούτε να κόπτεστε τώρα για τον πολίτη και τις ουρές -δεν έχετε κάτσει ποτέ σε ουρά», είπε η κ. Μακρή...και ξεκίνησε ο καυγάς:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Σε μένα μιλήσατε;

ΜΑΚΡΗ:Σε σας ακριβώς! Για τις καταθέσεις της οικογενείας σας η οποία ζει εις βάρος του ελληνικού λαού επί δεκαετίες.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Ποια είναι η οικογένειά μου; Συγνώμη κ. Παπαδάκη, τι λέει αυτό το νούμερο; Τι λέει αυτό το νούμερο; Τι είναι αυτά που λέτε;

ΜΑΚΡΗ:Είναι τιμή μου να με αποκαλείς νούμερο εσύ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Ακούσατε τι είπε αυτό το νούμερο;

ΜΑΚΡΗ:Να μου καταθέσεις μήνυση.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Τι να καταθέσω μήνυση σε σένα; Ακούστε τι είπε! Ποια είναι η οικογένειά μου βρε νούμερο; Ξέρεις ποια είναι η οικογένειά μου; Ξέρεις ποια είναι η οικογένειά μου; Ντροπή σου! Ξεφτιλισμένη! Ξεφτιλισμένη! Σε ψηφίζουν άνθρωποι. Ακούστε άνθρωπο που την έστειλε ο κόσμος στη Βουλή!

ΜΑΚΡΗ:Τη δική σου οικογένεια έστειλε ο λαός στη Βουλή επί δεκαετίες και είδαμε τα αποτελέσματα!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Είσε φασίστρια! Ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε! Ξέρεις πολύ καλά τι είναι ο φασισμός!

ΜΑΚΡΗ:Αν μιλάμε για φασισμό δείτε σε έναν καθρέφτη τον εαυτό σας!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Θα μιλήσεις εσύ για την οικογένειά μου; Άθλια! Άθλιο υποκείμενο! Πολιτικό σκουπίδι! Ξέρεις ποια είναι η οικογένειά μου; Σκουπίδι! Ε, πολιτικό σκουπίδι! Σε μαζεύουν τα κανάλια... Δεν ντρέπεσαι να προσβάλεις ανθρώπους που δεν τους ξέρεις; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Σούργελο! Ε σούργελο! Κάθαρμα! Ε κάθαρμα! Εγώ δεν κάθομαι με αυτό το σούργελο!

ΜΑΚΡΗ:Μην κάθεσαι! Στο καλό! Πήγαινε να φας τα χρήματα της οικογένειάς σου! Οι καταθέσεις σου είναι στο εξωτερικό.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Δεν ντρέπεσαι! Προσωπικές επιθέσεις! Κλώνος της Κωνσταντοπούλου!

ΜΑΚΡΗ:Είναι τιμή να είσαι κλώνος της Κωνσταντοπούλου!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Σκουπίδι!

Δημοφιλή