Τρέχοντας και στο και πέντε κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Άδωνις Γεωργιάδης για την προεδρία της ΝΔ, αλλά...

Τρέχοντας και στο και πέντε κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Άδωνις Γεωργιάδης για την προεδρία της ΝΔ, αλλά...

Τρέχοντας και ουσιαστικά εκπρόθεσμος κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή κατάφερε να μαζέψει τις απαραίτητες 50 υπογραφές που έπρεπε να συγκεντρώσει για να μπορεί να είναι υποψήφιος.

Φτάνοντας στα γραφεία της Συγγρού, ενώ είχε εκπνεύσει κατά λίγα λεπτά η προθεσμία για τις υποψηφιότητες, ρώτησε τους δημοσιογράφους που πρέπει να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Όπως είπε ο ίδιος εξερχόμενος η αρμόδια επιτροπή δέχτηκε να εξετάσει την υποψηφιότητά του, αν και εκπρόθεσμη δεδομένου ότι η σχετική προθεσμία έληγε στις 18:00. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ανακοινώθηκε ότι η υποψηφιότητά του απερρίφθη ομόφωνα από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή λόγω εκπρόθεσμης κατάθεσης. Ο ίδιος προέβη σε σχετικό σχόλιο μέσω του Twitter.

Πάντως, ο κ. Γεωργιάδης υπέβαλε ένσταση, η οποία θα εξεταστεί το πρωί του Σαββάτου. Σημειώνεται ότι υπήρξαν αντιδράσεις από τους κ.κ. Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη και Τζιζικώστα, οι οποίοι διαφώνησαν με την απόφαση της ΚΕΦΕ.

Νωρίτερα και ενώ του έλειπαν 5 υπογραφές, είχε κάνει έκκληση μέσω twitter για υποστηρικτές. Όπως είπε, κατάφερε να τις συγκεντρώσει τα τελευταία 20 λεπτά, έφυγε με μηχανή από το γραφείο του στην Ακαδημίας, «πρέπει να παραβίασα κάποιους φωτεινούς σηματοδότες», όπως είπε, για να καταφέρει να φτάσει γρήγορα στη Συγγρού. Παράλληλα, δεν φορούσε κράνος.

Δημοφιλή