Τον Κυριάκο Μητσοτάκη στηρίζουν οι νέοι δικηγόροι για πρόεδρο της ΝΔ

Οι νέοι δικηγόροι στηρίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ
sooc

Την στήριξή τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακοίνωσαν οι πρόεδροι των δύο μεγαλύτερων ενώσεων νέων δικηγόρων της χώρας, αναφορικά με την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΔ.

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε μία νέα ηγεσία, η οποία να μπορεί να εμπνεύσει τη νέα γενιά, να εκφράσει την ευρύτερη δυνατή κοινωνική πλειοψηφία και να ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, απέναντι στην οπισθοδρόμηση και το λαϊκισμό», υποστηρίζουν στην ανακοίνωσή που εξέδωσαν.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν αφορούν μόνο την, εν στενή εννοία, βάση ενός κόμματος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι εν δυνάμει πρωθυπουργός, η ανάδειξη ενός ανθρώπου ο οποίος προορίζεται να διαχειριστεί τις τύχες της πατρίδας μας αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού προφανώς μας αφορά όλους.

Ως ελεύθεροι επαγγελματίες, και μάλιστα νέοι, αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι η εμμονή στη συντήρηση του κομματικού κράτους, σε συνδυασμό με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, είναι η βασική αιτία για τις υψηλές δημόσιες δαπάνες, οι οποίες, για να καλυφθούν, συνεπάγονται υπερφορολόγηση, αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές και, εν γένει, την εξόντωση των υγιών κλάδων της οικονομίας, οι οποίοι άλλωστε, μέχρι σήμερα, επωμίζονται δυσανάλογα μεγάλα βάρη. Αν, όμως, η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, οι συνέπειες είναι βέβαιο ότι θα είναι ακόμα χειρότερες, με όσες μέχρι τώρα έχουμε ζήσει, και θα μας αφορούν όλους ανεξαιρέτως.

Για το λόγο αυτό, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε μία νέα ηγεσία, η οποία να μπορεί να εμπνεύσει τη νέα γενιά, να εκφράσει την ευρύτερη δυνατή κοινωνική πλειοψηφία και να ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, απέναντι στην οπισθοδρόμηση και το λαϊκισμό.

Χρειαζόμαστε μία νέα ηγεσία, η οποία να έχει ήδη κριθεί για τη συνέπεια λόγων και έργων, να έχει ήδη συγκρουστεί με καθεστηκυίες νοοτροπίες και να πείθει ότι μπορεί να είναι αποτελεσματική στην προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.

Η κρισιμότητα της εποχής μας δεν μας δίνει το δικαίωμα να παραμείνουμε σιωπηλοί.

Συντασσόμαστε #metonKyriako για να μπορούμε να ελπίζουμε ότι, ως νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι, θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε σε μία διαφορετική Ελλάδα από αυτή στην οποία ζούμε σήμερα. Μία Ελλάδα για την οποία θα μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Γι’ αυτή την Ελλάδα, αξίζει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος,

Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Νομικών e-Θέμις

Σύμβουλος Δ.Σ.Α.

Αλέξανδρος Μαντζούτσος,

Πρόεδρος της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών

Δημοφιλή