Ειδησεις

Αξιολάτρευτη μικρή βίδρα βρήκε σπίτι!!! (φωτο)

Μία μικρή - μόλις 5 εβδομάδων! - θαλάσσια βίδρα έχει πλέον μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, χάρη στην εικοσιτετράωρη φροντίδα από το προσωπικό του Shedd Aquarium στο Σικάγο.

Η θηλυκή βίδρα, που τώρα ακούει στο όνομα Pup 681, βρέθηκε τέλη Σεπτεμβρίου στην Καλιφόρνια. Οι ειδικοί συμπέραναν πως το ζωάκι που δεν ζυγίζει ούτε ένα κιλό, ήταν ορφανό εδώ και μία εβδομάδα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Monterey Bay Aquarium, με την κατάστασή του πλέον να έχει σταθεροποιηθεί, πριν μεταφερθεί μόνιμα στις 28 Οκτωβρίου στο Shedd, το οποίο προσφέρθηκε να δώσει στη μικρή βίδρα ένα μόνιμο σπίτι.

'Εξι έως οκτώ εμπειρογνώμονες παρακολουθούν και φροντίζουν το ορφανό ανά πάσα στιγμή. Την μαθαίνουν επίσης πώς να καλλωπιστεί, να βρίσκει τροφή και πώς να την τρώει καθώς και να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος της. Ε, δεν είναι και εύκολη δουλειά!

(Συνέχεια..)

Δεν είναι γλυκούλι;;;

''Χρειάζεται πραγματικά πολλά άτομα για να αποκατασταθεί μια νεαρή θαλάσσια βίδρα," δήλωσε ο Tim Binder, υπεύθυνος στη συλλογή ζώων για το Shedd. "Ενώ η διαδικασία είναι χρονοβόρα, η εμπειρία μας στην πράξη και η μακρά ιστορία που έχουμε στην αποκατάσταση των θαλάσσιων ενυδρίδων, μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας και να εργαστούμε για τη διάσωση αυτού του κουταβιού με το να της παρέχουμε το σπίτι και τη φροντίδα που χρειάζεται".

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA

Popular in the Community