ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/11/2014 16:25 EET | Updated 20/11/2014 17:51 EET

Συνάντηση Τσίπρα – Βενιζέλου για τα εθνικά θέματα

LOUISA GOULIAMAKI via Getty Images
Greece's radical leftist party Syriza chief Alexis Tsipras (R) leaves the office of Socialists leader Evangelos Venizelos (L) after their meeting at the Greek parliament in Athens on may 11, 2012. Venizelos admitted that he had failed in a last-ditch bid to form a government after Syriza key leftist party ruled out joining a pro-austerity coalition. AFP PHOTO/LOUISA GOULIAMAKI (Photo credit should read LOUISA GOULIAMAKI/AFP/GettyImages)

Μια ημέρα μετά την απόρριψη από πλευράς της Κουμουνδούρου μιας συνάντησης με τον Πρωθυπουργό στην οποία θα μετείχε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Βενιζέλος και Τσίπρας θα έχουν συνάντηση αλλά αποκλειστικά για ενημέρωση επί εθνικών θεμάτων.

Η συνάντηση των δύο ανδρών εκκρεμεί εδώ και μήνες αλλά τελικά το πρωί της Πέμπτης υπήρξε επικοινωνία με πρωτοβουλία της Κουμουνδούρου με αίτημα τον ορισμό ημερομηνίας για το τετ α τετ.

Η ημερομηνία του ραντεβού δεν έχει προσδιοριστεί καθώς αναμένεται η άφιξη του Τούρκου Πρωθυπουργού, Αχμέτ Νταβούτογλου ενώ ο Αλέξης Τσίρπας έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Κύπρο την 1η Δεκεμβρίου.

Γι' αυτό και όπως φαίνεται η συνάντηση θα επιδιωχθεί να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες και πριν από αυτές τις συναντήσεις.