ΔΙΕΘΝΕΣ
24/11/2014 12:24 EET

Ακόμα και με πορνό κάνουν προπαγάνδα οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους

Independent

Να ξεγελάσει τους χρήστες του διαδικτύου προσπαθούν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους χρησιμοποιώντας σκηνές από ταινία πορνό ουγγρικής παραγωγής.

Σύμφωνα με την Βρετανική independent, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οι Μουσουλμάνες κακοποιούνται σεξουαλικά από ξένους στρατιώτες, επομένως η παρέμβασή τους είναι η μοναδική που μπορεί να τις προστατεύσει από τους βιασμούς.

Στην αφίσα εμφανίζεται μια προπαγανδιστική αφίσα όπου άνδρες με στρατιωτικές στολές να κακοποιούν σεξουαλικά μία γυναίκα που υποτίθεται πως είναι σουνίτισσα.

Η αφίσα μάλιστα συνοδεύεται από λεζάντα που γράφει : «όχι άλλο να βλέπουμε τους αδελφούς μας, πλέον, να πεθαίνουν. Όχι άλλο να παρακολουθούμε αδελφές μας να κλαίνε…".

Όπως αποκάλυψε το Στέϊτ Ντιπαρτμεντ με ανάρτησή του στο Twitter η λήψη της κακοποιημένης γυναίκας από στρατιώτες προέρχεται από ερωτική ταινία ουγγρικής παραγωγής.

"Σταματήστε να χρησιμοποιείτε ψεύτικες φωτογραφίες για να παραπλανήσετε τον κόσμο ώστε να σας υποστηρίξουν», επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών στο Twitter.

Σκοπός των προπαγανδιστών του Ισλαμικού Κράτους είναι να αυξήσουν τον αριθμό των επίδοξων τζιχαντιστών στα πεδία μάχης που έχουν δημιουργηθεί στα εδάφη του Ιράκ και της Συρίας.

Πηγή: independent.co.uk