ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/11/2014 08:43 EET | Updated 28/11/2014 08:59 EET

Αρνείται τα πάντα ο Σούκουρας για τις καταγγελίες Ξουλίδου

eurokinisi

«Καμία ανάμειξη με την υπόθεση δεν έχει η Νέα Δημοκρατία και ό,τι είπα στην κ. Ξουλίδου ήταν προσωπικές μου απόψεις» είπε ο Γιώργος Σούκουρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1,«απαντώντας» στις κατηγορίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ ότι της πρότεινε 2 με 3 εκατ. ευρώ για να εξαγοράσει την ψήφο της για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ.Σούκουρας υποστηρίζει, παρά τα λεγόμενα της κ. Ξουλίδου, ότι έχει πάει στο γραφείο της μία φορά, όπου «συζήτησαν επί μία ώρα για την περικοπή των συντάξεων του ΟΓΑ στους Βορειοηπειρώτες».

«Δεν έχω καμία σχέση με τη ΝΔ, το δηλώνω κατηγορηματικά» επαναλάμβανε συνεχώς ο κ. Σούκουρας, ενώ είπε ότι «ποτέ δεν της είπε για χρήματα». Παραδέχτηκε όμως, ότι έκαναν κουβέντα για την εκλογή του ΠτΔ.

Σχετικά με την αναφορά του στο όνομα του Παναγιώτη Μελά και στο ότι χρηματίστηκε, είπε ότι «ήθελε να βάλει ερωτηματικό, (σ.σ. στη φράση "τα πήρε") αλλά δεν έβαλε» και ανέφερε ότι έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Αυτά που λέει η κ. Ξουλίδου είναι παραμύθια της Χαλιμάς» είπε χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Σούκουρας και για να τονίσει την απόστασή του από τη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε ότι στις τελευταίες εκλογές είχε «ψηφίσει Λεβέντη».