Αρετή Τσοχατζοπούλου: Ό,τι έχω να πω στον πατέρα μου θα το πω στον ίδιο

Αρ.Τσοχατζοπούλου: Ό,τι έχω να πω στον πατέρα μου θα το πω στον ίδιο
|

Ελεύθερη μετά από 2,5 χρόνια είναι πλέον η Αρετή Τσοχατζοπούλου και η μόνη της επιθυμία όπως δήλωσε είναι να βρεθεί κοντά στα παιδιά της. Σε ό,τι αφορά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχθηκε κατά την έξοδό της από τη φυλακή για το τί θα ήθελε να πει στον πατέρα της απάντησε ευγενικά αλλά κοφτά: “Είναι ο πατέρας μου και το τι θα του πω αφορά τον ίδιο”.

Παράλληλα, αφήνοντας πίσω τις φυλακές, ευχαρίστησε τη Δικαιοσύνη “που μετά από δυο χρόνια είμαι πλέον ελεύθερη, ευχαριστώ το δικηγόρο μου...Το να είσαι 2,5χρονια στη φυλακή είναι σίγουρα κάτι δύσκολο κάτι που σίγουρα σε στιγματίζει...Θέλω να πάω κοντά στα παιδιά μου».

Ερωτηθείς για το τί έπαιξε ρόλο για την αποφυλάκισή της δήλωσε πως δεν γνωρίζει τη βάρυνε στην κρίση των αρμοδίων αλλά τόνισε πως έχει εκτίσει ήδη ένα μεγάλο μέρος της ποινής της.

Απέφυγε πάντως να προχωρήσει σε οποιαδήποτε “αυτοκριτική” σημειώνοντας πως δεν είναι ώρα για κάτι τέτοιο.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της, κ.Δημητρακόπουλος στάθηκε στο “οδυνηρό” όπως το χαρακτήρισε δίλημμα μπροστά στο οποίο βρέθηκε η κ.Τσοχατζοπούλου δηλ “να στερηθεί την προσωπική της ελευθερία της και να υποστηρίξει τον γεννήτορα της, τον γονατισμένο πατέρα της”.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα