Σωστό ή Λάθος; Χαμός στο Λονδίνο με τους αστυνομικούς που καβάλησαν αλογάκια εν ώρα εργασίας

Σωστό ή Λάθος; Χαμός στο Λονδίνο με τους αστυνομικούς που καβάλησαν αλογάκια εν ώρα εργασίας
ScotlandYard

Ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη αφού ανέβασε στο twitter μια εικόνα με τους συναδέλφους του, καθώς εκείνοι καβαλούσαν αλογάκια με ελατήριο, βγάζοντας προς τα έξω το παιδί που έκρυβαν μέσα τους.

Ο Λοχίας Pit Shaw ανέβασε την εικόνα την εικόνα με το hashtag #theserioussidetopolicing ενώ περιπολούσε στις Επτά Αδελφές στο βόρειο Λονδίνο.

Αρκετοί από τους followers Sgt Shaw επέκριναν την εικόνα, υποστηρίζοντας πως ήταν απόδειξη ότι η αστυνομία σπαταλά χρόνο και χρήμα.

Ο Paddy Wagstaff για παράδειγμα έγραψε: «Την τελευταία φορά που η γειτόνισσά μου χρειάστηκε την αστυνομία σας πήρε 2.5 ώρες να έρθετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ξεκαρδιστεί στα γέλια με τι φωτογραφία».

Ενώ ο Shaw αφαίρεσε γρήγορα την εικόνα από το twitter, πολλοί συνάδελφοί του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν.

Ένας συνάδελφος είπε πως οι φωτογραφίες δείχνουν πως οι αστυνομικοί «έχουν ανθρώπινη πλευρά και είναι ικανοί να προσφέρουν γέλιο» υποστηρίζοντας πως η φωτογραφία λειτουργεί αποτρεπτικά για τις «κακές συμπεριφορές» στις παιδικές χαρές τη νύχτα.

Εκπρόσωπος της Scotland Yard επιβεβαίωσε πως οι αστυνομικοί ήταν σε περιπολία και πως δεν απαντούσαν σε επείγουσα κλήση την ώρα που έβγαζαν τη φωτογραφία.

Δημοφιλή