Η χορεύτρια που είπε «όχι» στα κεράσματα του Μπάκο λύνει τη σιωπή της

Η χορεύτρια που είπε «όχι» στα κεράσματα του Μπάκο λύνει τη σιωπή της
Archive

Την εμπειρία της από την επίθεση του ομοεθνούς της, Αλβανού κακοποιού Άρμπερ Μπάκο, στο μαγαζί «Έτσι απλά Ελληνάδικο» περιέγραψε η 24χρονη Κωνσταντίνα, η χορεύτρια που αποτέλεσε «πέτρα του σκανδάλου» για το περιστατικό.

Η 24χρονη περιέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η Κωνσταντίνα είχε κάνει την πρώτη εμφάνιση της και η φίλη της καθόταν μαζί με μια φίλη της σε ένα τραπέζι κατά τις τρεις το πρωί.

«Ήταν μαζί με ακόμη δύο άτομα. Αρχικά , κάθισε σε μικρή απόσταση από εμάς. Δεν τον γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε στο τραπέζι μας, έκανε νεύμα στο γκαρσόνι να τον πλησιάσει και παρήγγειλε δύο ποτά για να μας κεράσει. Αρχικά νόμιζα πως επρόκειτο για κάποιον εργαζόμενο στο club", λέει, και συνεχίζει: «Όταν ήρθαν τα ποτά, του είπα ευχαριστώ αλλά δεν πίνω. Ξεκίνησε να μας μιλάει, τόσο σε εμένα όσο και στη φίλη μου. Δεν του έδινα σημασία. Τον κρατούσα σε απόσταση. Το ίδιο και η φίλη μου στην οποία μιλούσε περισσότερο. Παρέμεινε στο τραπέζι μας για λίγη ώρα και στη συνέχεια γύρισε στους φίλους του. Δεν τσακωθήκαμε μαζί του».

Μία ώρα μετά, άρχισε η επίθεση.

«Έπρεπε να ετοιμαστώ για τη δεύτερη εμφάνιση μου. Πήγα σε έναν χώρο που βρίσκεται πίσω από την κουζίνα του καταστήματος για να βάλω τα ρούχα της δουλειάς».

Οι δύο φίλοι του Μάκο προσπαθούσαν να τον πάρουν από το μαγαζί και να φύγουν. Ο ίδιος όμως αποφάσισε τελικά να φύγει μόνος του, να γυρίσει οπλισμένος και να ανοίξει πυρ.

«Βρισκόμουν στον χώρο που άλλαζα, όταν είδα τη φίλη μου να μπαίνει έντρομη. Μείναμε εκεί. Βγήκαμε όταν τελείωσε το περιστατικό. Ο κόσμος ήταν τρομαγμένος, ενώ αμέσως στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τραυματίες. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Μάθαμε ότι εκείνος που πυροβολούσε ήταν αυτός ο άνθρωπος που λίγο πριν μας μιλούσε», καταλήγει η Κωνσταντίνα.

Δημοφιλή