Τρίπολη: Που αποδίδεται η στυγερή δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία

Τρίπολη: Που αποδίδεται η στυγερή δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία
John Foxx via Getty Images

Σε οικογενειακές διαφορές ανάμεσα σε δύο οικογένειες της Τρίπολης αποδίδει η Αστυνομία τη στυγερή δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία Θ.Π. που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Τρίπολης.

Ο 42χρονος, ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού στην Τρίπολη, έπεσε νεκρός στις 26 Οκτωβρίου 2014 από σφαίρες αγνώστου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι Αρχές βρίσκονται ένα βήμα πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς συνέλαβαν 54χρονο Έλληνα που φέρεται ως δράστης.

Το όπλο της επίθεσης εντοπίστηκε και απομένουν τα αποτελέσματα από τις βαλλιστικές εξετάσεις για να ανακοινωθεί και επίσημα η εξιχνίαση του εγκλήματος. Ο 54χρονος –φερόμενος ως δολοφόνος- διατηρούσε κατάστημα ρούχων στην Τρίπολη και είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, προσωπικές διαφορές με το θύμα.

«Οι οικογένειες του θύτη και του θύματος έμεναν ακριβώς δίπλα. Μάλωναν διαρκώς. Μία για το σκυλί που γάβγιζε μία για τη φασαρία που έκανε ο ένας ή ο άλλος. Τελευταία αφορμή η χαρακιές που φέρεται να βρήκε στο αυτοκίνητό του ο 54χρονος δράστης. Τότε αποφάσισε να κάνει το έγκλημα με περίστροφο. Έχει ομολογήσει και μας υπέδειξε που είχε κρύψει το όπλο. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε τα αποτελέσματα των βαλλιστικών και της εξέτασης DNA από το μουστάκι του δράστη», λέει στην HuffPost Greece αστυνομική πηγή.

Προσποιήθηκε τον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή

Το… κόλπο που επινόησε ο 54χρονος για να αιφνιδιάσει το θύμα ήταν να προσποιηθεί ότι θέλει να νοικιάσει ένα από τα ακίνητά του.

Το ραντεβού κλείστηκε το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την «ενοικίαση» του ακινήτου της οδού Ουάσινγκτον 36 που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιούνταν από το δράστη ως γραφείο.

Ο 54χρονος πήγε στο ραντεβού νωρίτερα και όταν εμφανίστηκε ο 42χρονος επιχειρηματίας τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με περίστροφο. Κανείς δεν αντιλήφθηκε κάτι, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επί ένα μήνα ήταν άκαρπες.

Δημοφιλή