Ο Πάγκαλος δηλώνει φανατικός εχθρός του Τσίπρα

Ο Πάγκαλος δηλώνει φανατικός εχθρός του Τσίπρα
PHASMA / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Αγενής, εμπαθής, ιδιοτελής και ανυπόληπτος ο Αλέξης Τσίπρας κατά τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, «άστραψε και βρόντηξε» κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δήλωσε «φανατικά εχθρός» του Αλ. Τσίπρα, ενώ τον κατηγόρησε ότι «τρομοκρατεί» τους βουλευτές ώστε να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όλα αυτά σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για «προεκλογική προπαγάνδα αισχίστου είδους», τονίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπόρεσε να απαντήσει σε καμία ερώτηση, για το τι θα κάνει την επομένη των εκλογών, εάν είναι πρωθυπουργός. «Να μας πει τι θα κάνει. Να μας πει ποιο είναι το plan A, B και C», τόνισε.

«Είπε ότι υπάρχουν 24 ανεξάρτητοι βουλευτές, αλλά δεν μπορούν να είναι εξ ορισμού αποστάτες, διότι πρέπει να αποστατήσουν από κάπου», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος. «Του είπαν ότι λέει πως θα αυξήσει μισθούς και συντάξεις και είπε ότι δεν θα κάνουν παροχές. Δεν είναι παροχές αυτά; Δεν βγαίνουν λεφτά από το δημόσιο ταμείο; Τα έχει χάσει τελείως το παιδί, δεν ξέρει τι λέει», πρόσθεσε.

Ο κ. Πάγκαλος έστρεψε τα βέλη του και κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Υπάρχουν δύο ανεξέλεγκτοι αρχηγοί, σε δύο κόμματα. Το ένα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και έχει αρχηγό τον Τσίπρα και το άλλο είναι οι ΑΝΕΛ και έχει αρχηγό τον Πάνο Καμμένο. Εκτιμώνται και συμπαθούνται μεταξύ τους για λόγο μυστήριο και πάνε να συνάψουν συμμαχία. Μα, είναι προοπτική αυτή για τον Έλληνα ψηφοφόρο;», διερωτήθηκε.

Δημοφιλή