ΠΑΣΟΚ για αντιεξουσιαστές: «Μήπως κάποιοι προετοιμάζουν ένα νέο κύκλο βίας;»

ΠΑΣΟΚ για αντιεξουσιαστές: «Μήπως κάποιοι προετοιμάζουν ένα νέο κύκλο βίας;»
EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τις οργανωμένες και σχεδιασμένες επιθέσεις ομάδων αντιεξουσιαστών κατά του ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα του Ν. Ρωμανού.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «γνωρίζουν πολύ καλά τις τοποθετήσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του Υπουργού Παιδείας, για το θέμα του Ρωμανού, οι οποίες ήταν ξεκάθαρες και κατηγορηματικές στο πλαίσιο της λειτουργίας ενός κράτους δικαίου. Μήπως αυτό ήταν τελικά που τους ενόχλησε; Μήπως προσπαθούν να εξωθήσουν τη δημόσια ζωή σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις; Μήπως κάποιοι προετοιμάζουν ένα νέο κύκλο βίας, μέρες που είναι, αδιαφορώντας ακόμη και για τον ίδιο τον Ν. Ρωμανό; Να γνωρίζουν πάντως ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Καλούμε όλες τις πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις να πάρουν θέση και να καταδικάσουν κάθε ενέργεια που πλήττει την Δημοκρατική ομαλότητα».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Δημοφιλή