Καμμένος: Θα επιδιώξουμε να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος: Θα επιδιώξουμε να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ
Sooc

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να έχει αυτοδυναμία. Ο μόνος τρόπος για να μην έχει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές είναι να είναι ενισχυμένοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Εμείς λέμε θα επιδιώξουμε να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ και να είμαστε ισχυροί την επομένη μέρα στη Βουλή».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή, κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ανάμεσα στα δύο κόμματα υπάρχει άβυσσος σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα και την ορθοδοξία αλλά και διαφορετικές προτάσεις για την οικονομία, ενώ τόνισε ότι το κόμμα του θα κρατήσει την ίδια στάση μέχρι τέλους σε ό,τι αφορά τη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης. «Εμείς, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία "κολοτούμπα"» σημείωσε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίστηκε κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο διαφοροποίησης βουλευτών του από την επίσημη γραμμή του κόμματος για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, παραπέμποντας στις ομόφωνες αποφάσεις, τόσο της κοινοβουλευτικής ομάδας, όσο και του συνεδρίου.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίας Κόλια Τσαρουχά, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία υποστήριξε ότι κανένας δεν μπορεί να πείσει κανέναν τι θα ψηφίσει και όλοι οι βουλευτές είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Καμμένος απάντησε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι η κ. Τσαρουχά το ξεκαθάρισε πλήρως. Πήγατε να βγάλετε είδηση, αλλά δεν τη βγάλατε τελικά. Μην ψάχνετε να βρείτε, δεν υπάρχουν άλλοι στους Ανεξάρτητους Έλληνες». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε εάν ο κ. Μελάς ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε, απάντησε: «Ο κ. Μελάς ήταν ο τελευταίος, δεν υπάρχει άλλος στους Ανεξάρτητους Έλληνες». «Αυτό που θα έπρεπε να κάνει η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής είναι να καλέσει τον Σαμαρά και να πει ποια είναι τα μαξιλαράκια. Εκείνος ξέρει από αποστασίες, είναι ο πρώτος που ανακάλυψε τον κ. Συμπιλίδη» πρόσθεσε.

Δημοφιλή