Ζευγάρι "ουρλιάζει" ότι έχει δικαίωμα να φωνάζει κατά τη διάρκεια του σεξ

Ζευγάρι "ουρλιάζει" ότι έχει δικαίωμα να φωνάζει κατά τη διάρκεια του σεξ

Για την περιπέτειά της με τη Βρετανική συντηρητική δικαιοσύνη μίλησε η 53χρονη Caroline Cartwright από το Sunderland στο κανάλι Channel 5 η οποία είχε κατηγορηθεί ότι ενοχλούσε τους γείτονές της, εξαιτίας "της θορυβώδους σεξουαλικής της συμπεριφοράς".

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα τον Απρίλιο του 2010 όταν και η "άτακτη" 53χρονη συνελήφθη μετά από καταγγελίες των γειτόνων της να φωνάζει κατά τη διάρκεια του σεξ με τον άνδρα της Steve Cartwright.

Το πρόβλημα επιδεινώθηκε όταν το ζευγάρι αγόρασε ένα σιδερένιο κρεβάτι που χτυπούσε στον τοίχο.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Washington καθώς αν και παρενέβει από την αστυνομία τρεις φορές μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, στις 18, τις 22 και της 26 Απριλίου, συνέχισε να κάνει σεξ φωνάζοντας.

Η 53χρονη είχε δηλώσει στο δικαστήριο ότι έχει το δικαίωμα να σέβονται την προσωπική και οικογενειακή της ζωή βάσει του άρθρου 8 των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όμως, ο δικαστής απέρριψε τον ισχυρισμό της λέγοντας πως δε βοηθά σε τίποτα να φωνάζει η 48χρονη κατά τη διάρκεια του σεξ.

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (Caroline Cartwright Defies Court Order Prohibiting Loud Sex) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA".

Δημοφιλή