Υπαναχώρηση Κουκουλόπουλου για το υποτιθέμενο δείπνο Τσίπρα, Λάτση, Αγγελοπούλου

Τα μαζεύει ο Κουκουλόπουλος για το δείπνο στο Salon de Bricolage
Sooc

Να μπερδέψει τους κατασκόπους φαίνεται πως επιχειρεί ο Πάρης Κουκουλόπουλος μετά τους ισχυρισμούς του ότι υπάρχουν φωτογραφίες από τη συνάντηση Τσίπρα με Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση.

Με νέες δηλώσεις του, παραπέμπει σε προηγούμενη δήλωση του στη ΝΕΡΙΤ, όπου αντί για καταγγελίες μιλούσε για υποθετικά σενάρια.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του Πάρη Κουκουλόπουλου αναφέρει τα εξής:

Αντί άλλης απάντησης παραθέτω όσα είπα σήμερα στις 8.30 το πρωί στη ΝΕΡΙΤ δηλαδή πολύ πριν την ανακοίνωση της κας Λάτση. Τα περί «φωτογράφων», «πληροφοριοδοτών», «ποιότητας χιούμορ», «διαπλοκής» και άλλα συναφή τα αντιπαρέρχομαι αλλά δεν τα ανταποδίδω γιατί πολύ απλά δε γνωρίζω την κα Λάτση ούτε τη συνάντησα ποτέ.

Απλώς ενημερώνω ότι δεν με αφορούν και έχω αποδείξεις επ’ αυτού μετά από 25 χρόνια δημόσιας παρουσίας για την οποία και διαρκώς κρίνομαι από τους πολίτες.

Μετά τις καταγγελίες, τα υποθετικά σενάρια.

Στην επικείμενη συνέντευξη στη ΝΕΡΙΤ, ο κ. Κουκουλόπουλος, δεν παρουσιάστηκε τόσο σίγουρος για την συνάντηση, όσο είχε εμφανιστεί στη βουλή. Απλά «αναρωτήθηκε» τι θα έλεγε ο Σύριζα ΕΑΝ υπήρχαν φωτογραφίες από το υποτιθέμενο δείπνο και δήλωσε ότι θα ξαναμιλήσει ΑΝ και όταν γνωρίζει κάτι περισσότερο...

Αρνήθηκε μάλιστα πως ανέφερε τα ονόματα των υποτιθέμενων συνδαιτυμόνων του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθεί απόσπασμα της σημερινής συνέντευξης του Αναπληρωτή Υπουργού στην πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Κουκουλόπουλε θέλω να μείνουμε λίγο στη χθεσινή σας παρέμβαση, απευθυνόμενος στην πτέρυγα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις φωτογραφίες στο Salon de Bricolage έχετε κάτι να προσθέσετε;

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, ότι είχα να πω το είπα στο βήμα της Βουλής

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι εννοείτε δηλαδή, ότι υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες και έχουν αποτυπώσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει τα πρακτικά της Βουλής, είπα κάτι πολύ συγκεκριμένα πολύ σοβαρά και χωρίς υπαινιγμούς ούτε για πρόσωπα ούτε για οτιδήποτε άλλο ούτε και με άρωμα απειλής ούτε οτιδήποτε άλλο. Είπα πολύ καθαρά στους συναδέλφους μου αυτά που γνωρίζω με την επισημότητα που έχει το βήμα της Βουλής και είπα στη Βουλή ότι θα ξαναμιλήσω εάν κι εφόσον χρειαστεί ή γνωρίζω περισσότερο κάτι περισσότερο. Ήμουνα πάρα πολύ καθαρός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αναφερθήκατε κ. Κουκουλόπουλε και θέλω πραγματικά να σας ρωτήσω γιατί έπρεπε να το κάνετε αυτό από τη Βουλή; Σε αυτό το δημοσίευμα που βγήκε ότι ο κ. Τσίπρας ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης..

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δε βγήκε κανένα δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Συναντήθηκε προ ημερών με δύο κυρίες, την κα Αγγελοπούλου και την κα Λάτση σε ένα κολονακιώτικο στέκι που το είπε με πολλή προφορά ο συνάδελφός μου και ο διπλανός μου από δω.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μα έτσι λέγεται Salon de Bricolage.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι αυτό λέω.

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δε μίλησα για κανένα όνομα καμιάς κυρίας εγώ, εγώ είπα για τα χειροφιλήματα και τα Λονδίνα, γιατί έγινε μια αναφορά στη διαπλοκή και αναρωτήθηκα αν είναι απεμπλοκή και είπα αν μάλιστα για κάποια από αυτά όπως για το Λονδίνο ότι στην αρχή υπήρξε άρνηση και μετά παραδοχή..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ, αναφερθήκατε όμως στο σαλόνι.

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εάν υπάρχουν φωτογραφίες για τέτοιου τύπου συναντήσεις, τι έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχει ένας διάλογος μέσα στη Βουλή που διεξάγεται με απόλυτη αξιοπρέπεια και ευπρέπεια- ούτε κανένα όνομα λέω και ούτε είπα, εάν χρειαστεί ότι γνωρίζω θα το πω στη Βουλή και πουθενά αλλού. Λοιπόν ξέρετε καλά ότι εδώ ήρθα όχι γιατί είπα κάτι χθες στη Βουλή, είχαμε κλείσει τις εμφανίσεις όλοι μας ήδη από την Πέμπτη Παρασκευή.

Η σύγκριση με όσα είχε πει στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, είναι ενδεικτική της υπαναχώρησης του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Εκεί είχε υποστηρίξει ότι υπάρχουν φωτογραφίες από τη συνάντηση, υπαινισσόμενος μάλιστα πως τις έχει στην κατοχή του.

Η απομαγνητοφωνημένη ομιλία του Πάρη Κουκουλόπουλου στη Βουλή:

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:... Από το Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ακούσαμε πολλά για τη διαπλοκή. Στο Salon de bricolage, συνάδελφε, απεμπλοκή κάνατε;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: Σε ποιο;

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στο Salon de bricolage. Εκεί που δείπνησε ο Πρόεδρός σας με δυο κυρίες.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: Ποιος; Τι έκανε με δυο κυρίες;

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εάν δεν το ξέρετε, κύριε συνάδελφε, να σας πω ότι υπάρχουν φωτογραφίες. Υπάρχουν φωτογραφίες, ώστε εάν δεν ξέρετε, να το μάθετε!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Κάνουμε αίτημα να έχει μεταφραστή η Βουλή!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Εγώ κατάλαβα πάντως.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Να τις καταθέσετε εάν τις έχετε αυτές τις φωτογραφίες, αλλιώς είναι συκοφαντία.

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Να διαψεύσει το βράδυ ο Πρόεδρός σας ότι δεν έγινε ποτέ αυτό το δείπνο. Πρώτα να διαψεύσει εδώ από το Βήμα της Βουλής και μετά οι φωτογραφίες.

Δημοφιλή