Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο Σούκουρης

Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο Σούκουρης
Eurokinissi

Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Σούκουρης, που κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας καταγγελιών περί εξαγοράς βουλευτών με στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Σούκουρης κλήθηκε από τον εισαγγελέα ως ύποπτος για τη διάπραξη του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή, καθώς φέρεται να πρότεινε χρήματα στη βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, για να διαφοροποιηθεί από τη γραμμή του κόμματός της και να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η κλήση του κ. Σούκουρη εστάλη από τον εισαγγελικό λειτουργό αμέσως μετά την κατάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος μεταξύ άλλων φέρεται να προσκόμισε στον εισαγγελέα βίντεο που, σύμφωνα με πληροφορίες, αποδεικνύει «στενή» σχέση του καταγγελλόμενου με τη ΝΔ.

Η βουλευτής που έχει ήδη καταθέσει στον κ. Παναγιωτόπουλο, καταγγέλλει πως ο κληθείς ως ύποπτος τής πρότεινε ποσό 2 με 3 εκατομμύρια, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως ήδη είχε χρηματιστεί ο συνάδελφός της, ανεξάρτητος πλέον, βουλευτής Παναγιώτης Μελάς.

Ο Γιώργος Σούκουρης διαψεύδει τους ισχυρισμούς τής κ. Ξουλίδου και υποστηρίζει πως είχε επαφές με στελέχη της ΝΔ για θέματα των Βορειοηπειρωτών και πως δεν έχει απολύτως καμία άλλη σχέση με τη ΝΔ.

(Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή