Υπόθεση «cybersex» με εμπλοκή 9χρονης και 12χρονου

Υπόθεση «cybersex» με εμπλοκή 9χρονης και 12χρονου

flagrantdisregard.com/flickr/onblack.php?id=253272859&... Really better on black." data-caption="flagrantdisregard.com/flickr/onblack.php?id=253272859&... Really better on black." data-credit="Ciccio Pizzettaro/Flickr">

Ένας 12χρονος και μια 9χρονη εμπλέκονται σε υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου μέσω διαδικτύου, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας.

Αναλυτικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 42χρονης, βάσει της οποίας άγνωστοι είχαν προσεγγίσει διαδικτυακά την 9χρονη κόρη της και μέσω chat την είχαν προτρέψει σε διαδικτυακές πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της (cybersex).

Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και ακολούθησε έρευνα, η οποία υπέδειξε ότι η επίμαχη σύνδεση Ίντερνετ ανήκε σε 42χρονη.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε εμπλοκή του 12χρονου γιου της, ο οποίος διαχειριζόταν τους επίμαχους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω των οποίων πραγματοποιούνταν η κακόβουλη δραστηριότητα.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξετάσεις.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δημοφιλή