ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/12/2014 06:20 EET

Sara X Mills: Έκανε τα στήθη της να κινούνται στο ρυθμό του "Τρίγωνα Κάλαντα"

Η Sara X Mills είχε προκαλέσει τον θαυμασμό τον Οκτώβριο... κουνόντας το στήθος της σε ρυθμούς μιας μελωδίας του Μότσαρτ.

Την περασμένη Δευτέρα το μοντέλο αποφάσισε να δώσει τη δική της... νότα στα Χριστούγεννα. Με τη βοήθεια του στήθους της, μεγέθους 36DD, δημιουργήσε μια πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή υπό τους ήχους του τραγουδιού "Τρίγωνα Κάλαντα".

Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, τα στήθη της 27ΧΡΟΝΗς "χορεύουν" με απόλυτο συγχρονισμό και σίγουρα δίνουν άλλη διάσταση στην έννοια του "πνεύματος των Εορτών".

"Οι περισσότεροι από αυτούς που λένε αρνητικά πράγματα για τον χαρακτήρα μου ή το παλαιότερο επάγγελμά μου δεν καταλαβαίνουν πως το βίντεο αυτό είναι χιουμοριστικό και με μοναδικό στόχο να δείξω στον κόσμο το στήθος μου», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Sara X και προσθέτει πως «δεν θα είμαι πολύ θλιμμένη όταν τα 15 λεπτά δημοσιότητας περάσουν, αφού είναι λίγο ανησυχητικό ο μανάβης της γειτονιάς μου να με αποκαλεί "το κορίτσι με το στήθος που χορεύει Μότσαρτ" όταν με βλέπει".

Η Sara ανέβασε το βίντεό της στο κανάλι της στο Youtube την περασμένη Δευτέρα και ήδη περισσότεροι από τέσσερα εκατομμύρια χρήστες το έχουν δει.

Sara X Mills: Έκανε τα στήθη της να κινούνται στο ρυθμό του "Τρίγωνα

(h/t Jezebel)

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (Jingle Boobs: Sara X Twerks Her Breasts To 'Jingle Bells') που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA".