Κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη ψήφισαν οκτώ βουλευτές των ΑΝΕΛ

Κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη ψήφισαν οκτώ βουλευτές των ΑΝΕΛ
Φωτογραφία Αρχείου
Φωτογραφία Αρχείου
Eurokinissi

Κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη όσον αφορά στην υπόθεση της παρουσίασης προϊόντος παράνομης βιντεοσκόπησης έχουν ψηφίσει, εκτός από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το αποτέλεσμα, οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Τέρενς Κουΐκ, Γιάννης Δημαράς, Κώστας Δαμαβολίτης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Μαρία Κόλλια και Σταυρούλα Ξουλίδου. «Παρών» δήλωσε ο Γαβριήλ Αβραμίδης.

Ειδικότερα, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η Βουλή αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της εισαγγελικής Αρχής για την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη με ψήφους 219 υπέρ, 18 κατά και 1 «παρών».

Για τους άσκοπους πυροβολισμούς στην κηδεία του Νίκου Ντερτιλή, η Βουλή αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της εισαγγελικής Αρχής για την άρση ασυλίας των Ηλία Παναγιώταρου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Ευστάθιου Μπούκουρα με 222 υπέρ, 13 κατά και 3 «παρών».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε καταφερθεί με ύβρεις κατά του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση του αιτήματος άρσης ασυλίας του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλή