Στο νοσοκομείο για ακόμη μερικές ημέρες ο Ρωμανός

Στο νοσοκομείο για ακόμη μερικές ημέρες ο Ρωμανός
Eurokinissi

Κρίσιμο και αρκετά σοβαρό κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς το επόμενο χρονικό διάστημα για το Νίκο Ρωμανό, ο οποίος μετά από 31 ημέρες σταμάτησε την απεργία πείνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του «Γ.Γεννηματάς», ο Ν. Ρωμανός θα παραμείνει για μερικές ακόμη ημέρες νοσηλευόμενος καθώς «απαιτείται αυξημένη ιατρική φροντίδα» για τους σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του.

Στο νοσοκομείο θα παραμείνει για μερικές ημέρες ο νοσηλευόμενος απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός που άρχισε να σιτίζεται στις 2.00 μ.μ. σήμερα, καθώς η διαδικασία επανασίτισης απαιτεί, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Η σίτιση γίνεται σταδιακά από τους θεράποντες ιατρούς της κλινικής και το τμήμα Διατροφής του Νοσοκομείου, εφαρμόζοντας τις διεθνείς αποδεκτές κατευθυντήριες οδηγίες επανασίτισης.

Τέλος, στην ανακοίνωση, ο διοικητής του νοσοκομείου Χ.Τσάμης ευχαρίστησε τις ομάδες του νοσοκομείου για τον άψογο χειρισμό του περιστατικού και συγκεκριμένα τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Τσούτσο, την συντονίστρια διευθύντρια του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος κ. Παγώνη, τον συντονιστή διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος κ. Πυργάκη, την διευθύντρια του Ψυχιατρικού Τμήματος κ. Διαλλινά και την διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Νταβώνη.

Δημοφιλή