Μαφιόζικη επίθεση κατά του Μάριου Μιχαηλίδη

Μαφιόζικη επίθεση κατά του Μάριου Μιχαηλίδη
HuffPost

Μαφιόζικη επίθεση δέχθηκε χθες το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο «Κοράλ» στη Γλυφάδα ο Μάριος Μιχαηλίδης, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα μαζί με τον αδερφό του, Μιχάλη, ο οποίος είναι κατηγορούμενος μαζί με τον πατέρα του, Ντίνο, για την πολύκροτη υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ο Μάριος Μιχαηλίδης, ο οποίος δεν κατηγορείται για κάτι και ταξίδεψε στην Αθήνα για να συμπαρασταθεί στο πατέρα και τον αδερφό του, δέχθηκε χτυπήματα από τρεις εύσωμους άνδρες στις 10.30 και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και –σύμφωνα με πληροφορίες- φέρει τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του, οι δράστες του έσπασαν τα πλευρά, τον έχουν χτυπήσει σοβαρά στο μάτι και επιχείρησαν να τον στραγγαλίσουν, κάτι που είναι εμφανές από τα σημάδια στο λαιμό του.

Ο Μάριος Μιχαηλίδης φυλάσσεται αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, ενώ έχει καταθέσει στις Αρχές ότι σκοπός των δραστών ήταν να τον σκοτώσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάριος Μιχαηλίδης είχε αντιπαλότητες που σχετίζονται με την δίκη για τα εξοπλιστικά προγράμματα και μάλιστα στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές. Ειδικότητα, φέρεται να έχει σφοδρή κόντρα με τους κατηγορούμενους Νίκο Ζήγρα και τον έμπορο όπλων Φουάντ Αλ Ζαγιάτ.

Οι τρεις δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξέλιξη η δίκη

Ο Μάριος Μιχαηλίδης βρισκόταν στην Αθήνα για τη μεγάλη δίκη για μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα που διεξάγεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνα, όπου ξεκίνησαν σήμερα οι απολογίες των κατηγορουμένων.

Ο πατέρας του Μάριου, Ντίνος Μιχαηλίδης, κατηγορούμενος στην υπόθεση, ισχυρίστηκε το πρωί ενώπιον των δικαστών ότι «ο Ζήγρας ψεύδεται. Εγώ ποτέ δεν είχα πάρει επιταγές και ποτέ δεν του έδωσα επιταγές από μίζες».

Δημοφιλή