ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11/12/2014 10:02 EET | Updated 11/12/2014 10:02 EET

Την πολιτική του καταγωγή από την Ένωση Κέντρου «θύμισε» ο Σταύρος Δήμας

sooc

Την πολιτική του καταγωγή από την Ένωση Κέντρου υπενθύμισε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Στ. Δήμας στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου, Ν. Γερακάρη όπου αναφέρθηκε στα φοιτητικά του χρόνια.

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, εισήλθε στη Νομική το 1959 όντας συμφοιτητής με τον Γ. Τζανετάκο ενώ έκανε αναφορά και στους δεσμούς του με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μ. Παπαγιαννάκη που ήταν μέλος της ΕΔΑ.

«Είμασταν συμφοιτητές με το Νίκο τον Γερακάρη αλλά δεν αληθεύει ότι είμαστε της ίδιας ηλικίας. Χαίρομαι που βλέπω πάρα πολλούς παλιούς συμφοιτητές, συνδικαλιζόμαστε από τότε. Ο Γιάννης ο Τζανετάκος ήταν σε αυτό που λέγαμε τότε Ένωση Κέντρου, ο Γιάννης ο Παπαγιαννάκης ήταν τότε στην ΕΔΑ, με τον οποίο είχαμε κάνει τότε απεργία πείνας. Και με τον οποίο συμπλεύσαμε μετά στα θέματα Περιβάλλοντος. Εγώ ήμουν σε ένα ανεξάρτητο στο χώρο του κέντρου για όσους δεν γνωρίζουν» ανέφερε ο κ.Δήμας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης δέχθηκε συγχαρητήρια για την υποψηφιότητά του ενώ είχε και ιδιαίτερη συνομιλία με τον Φώτη Κουβέλη, πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

Sponsored Post