ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/12/2014 13:42 EET | Updated 12/12/2014 13:42 EET

Σούκουρης: Η Ξουλίδου παρερμήνευσε τα μηνύματα μου

Eurokinissi

Αρνείται ο Γιώργος Σούκουρης όσα υποστηρίζει σε βάρος του η βουλευτής των ΑνΕλ Σταυρούλα Ξουλίδου, σε ολιγοσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ερευνά την υπόθεση των καταγγελιών περί δωροδοκίας βουλευτών με στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Σούκουρης, που κλήθηκε από τον εισαγγελέα ως ύποπτος για τη διάπραξη του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή, κατέθεσε σήμερα στον κ. Παναγιωτόπουλο "υπόμνημα εξηγήσεων", στο οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες - παραδέχεται ότι είχε επαφές με την κ. Ξουλίδου, πλην όμως αρνείται όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα περί προσπάθειάς του να την δωροδοκήσει με 2-3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κληθείς ως ύποπτος εμφανίζεται στο υπόμνημά του ως «απλός βιοπαλαιστής που προσπαθεί να ζήσει την οικογένεια του» και τονίζει πως οι συζητήσεις του με την κ. Ξουλίδου αφορούσαν τους Βορειοηπειρώτες, αλλά και «γενικά θέματα πολιτικής φύσεως». Για τα μηνύματα προς τη βουλευτή, μέσω του facebook, ο κ. Σούκουρης αναφέρει πως «έχουν παρερμηνευθεί».

Την ερχόμενη Τρίτη, ο κ . Σούκουρης αναμένεται να εμφανιστεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να απαντήσει προφορικά στις ερωτήσεις του.

Sponsored Post