Πατέρας της Ιωάννας: Δεν μας σέβονται στη ζωή, δεν μας σέβονται και στον θάνατο. Το κορίτσι έχει τρεις μέρες τώρα σε ένα ψυγείο

Πατέρας της Ιωάννας: Δεν μας σέβονται στη ζωή μας, δεν μας σέβονται και στον θάνατο. Το κορίτσι έχει τρεις μέρες τώρα σε ένα ψυγείο μέσα.
HufPost Greece - Facebook

Τις τραγικές στιγμές που έζησαν οι γονείς της 28χρονης Ιωάννας Γιαννακοπούλου που έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι την Παρασκευή περιέγραψε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ ο πατέρας της. «Έχασα το αγγελούδι μου. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί θα σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι. Μην τους αφήσετε!», τόνισε.

«Η γυναίκα μου είχε τη μεγάλη διαίσθηση, ότι κάτι είχε συμβεί και ξεκινήσαμε με το ΙΧ για να φτάσουμε στη Χαλκίδα. Φτάσαμε στη Χαλκίδα. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, ήρθε και η κόρη μας από την Αθήνα στη Χαλκίδα. Εκείνη την ημέρα, μας... υποδέχθηκαν όλοι», είπε.

Και συνέχισε καταγγέλλοντας ότι η σορός της 28χρονης βρίσκεται στο ψυγείο και δεν έχει γίνει νεκροτομή από την ημέρα που σημειώθηκε το δυστύχημα. «Είχα ένα παιδί μορφωμένο και κοινωνικό, ένα εξαίρετο παιδί. Δύο μέρες τώρα δεν λειτουργούμε. Και μας λένε ότι δεν γινόταν νεκροτομή, γιατί έλειπε ο νεκροτόμος. Έλεος. Δεν μας σέβονται στη ζωή μας, δεν μας σέβονται και στον θάνατο. Το κορίτσι έχει τρεις μέρες τώρα σε ένα ψυγείο μέσα».

Λίγο αργότερα, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, υποστήριξε ότι ενημερώθηκαν το Σάββατο στις 6 το απόγευμα και η νεκροτομή θα γίνει σήμερα.

«Δεν λύνεται έτσι το θέμα με παρεμβάσεις. Αν δηλαδή δεν παρενέβαινε, θα περιμέναμε μέχρι την Τρίτη . Δεν λύνουμε προβλήματα εδώ, θα θρηνήσουμε δυστυχώς κι άλλα παιδιά», πρόσθεσε ο κ. Γιαννακόπουλος ευχαριστώντας ωστόσο για την παρέμβαση

Δημοφιλή