Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Αττική για τη σύλληψη νονών της νύχτας

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Αττική για τη σύλληψη νονών της νύχτας
eurokinisi

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη μπράβων της νύχτας βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην Αττική. Στο στόχαστρο του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής μπήκαν κυκλώματα που φέρονται να πωλούν εδώ και χρόνια προστασία σε νυχτερινά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής 10 άτομα (δύο Έλληνες και οχτώ Αλβανοί), τα οποία είχαν ρίξει τα δίχτυα τους σε τουλάχιστον 30 καταστήματα. Από κάθε μαγαζί έπαιρναν από 300 έως 1.000 ευρώ «ταρίφα» για τις… υπηρεσίες τους.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι συγκεκριμένοι -γνωστοί στις Αρχές μπράβοι- φέρονται να δρούσαν υπό τις «οδηγίες» 40χρονου έγκλειστου «νονού». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 40χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για σοβαρά αδικήματα που σχετίζονται με το χώρο της νύχτας.

Εμπλέκεται, μάλιστα, σε συμβόλαια θανάτου και σε ξυλοδαρμούς επιχειρηματιών, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι φέρεται να συντόνιζε το κύκλωμα μέσα από τη φυλακή με κινητά τηλέφωνα. Στο παρελθόν είχε γίνει στόχος αντίπαλης ομάδας που, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήθελε να τον δολοφονήσει σε ενέδρα θανάτου. Οι Αρχές πρόλαβαν να τον συλλάβουν και έτσι γλίτωσε τη ζωή του.

Δημοφιλή