ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/12/2014 11:27 EET

Άμεση καταγραφή των ζημιών στις πληγείσες περιοχές του Έβρου ζήτησε ο Γεροντόπουλος

Eurokinissi

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές του ποταμού Έβρου, πραγματοποίησε την Δευτέρα ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Έβρου Κυριάκος Γεροντόπουλος, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν στις πλημμυρισμένες περιοχές.

Ο κ. Γεροντόπουλος συζήτησε με τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών και έκανε άμεσες παρεμβάσεις για την κινητοποίηση της κρατικής μηχανή. Στο πέταλο της περιοχής του Πέπλου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών βρέθηκε μαζί με τον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση και για τα 8.500 πλημμυρισμένα στρέμματα της περιοχής, επικοινώνησε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ζητώντας την άμεση καταγραφή των ζημιών από τον ΕΛΓΑ.

Το απόγευμα βρέθηκε στο βορειότερο άκρο του νομού αλλά και της Ελλάδας, το χωριό Ορμένιο, όπου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ορεστιάδας Γιάννη Παπαϊωάννου, τον Πρόεδρο του χωριού Γιάννη Πούλκο αλλά και κατοίκους, συζήτησαν για την διαμορφωθείσα κατάσταση και για τα μόνιμα μέτρα επίλυσης του τεράστιου προβλήματος που δημιουργείται κάθε χρόνο στον ποταμό Έβρο. Το ίδιο έγινε στη συνέχεια και κατά την επίσκεψη του το χωριό Δίκαια.

Sponsored Post