ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/12/2014 09:30 EET | Updated 20/12/2014 08:52 EET

Αναζητώντας τον «Δευκαλίωνα» στο Ίντερνετ

Thomas Trutschel via Getty Images
BERLIN, GERMANY - AUGUST 06: Silhouette of a man who is holding a laptop on August 06, 2014, in Berlin, Germany. (Photo by Thomas Trutschel/Photothek via Getty Images)***Local Caption***

Αναζητώντας στο Διαδίκτυο τον φερόμενο ως μεσάζοντα απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, βάσει του προφίλ το οποίο περιέγραψε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος (ο οποίος ανέφερε πως ο μεσάζων αρθρογραφούσε αντιμνημονιακά με το ψευδώνυμο «Δευκαλίων»), ένας χρήστης του Ίντερνετ ο οποίος – με κάθε επιφύλαξη - φαίνεται να ταιριάζει στην περιγραφή είναι αρθρογράφος ο οποίος έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων για οικονομικά θέματα αντιμνημονιακού χαρακτήρα στο stoxasmos-politikh.blogspot.gr.

Ενδεικτικά άρθρα του έχουν ως εξής: Όσοι μείνουν πίσω, ας κλαίνε μαζί με τις χήρες και τα ορφανά!... , Θεία Δίκη… Θα τους συντρίψει η ύφεση!, “Σύντροφοι”, περάστε την πρώτη του μηνός για δανεικά… , Οι Σορτάκηδες χαίρονται… , Ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση… η Δεξιά στην Εξουσία , Η Ελλάδα σήμερα πληρώνει το ψέμα Σαμαρά! , Ή Αυτοί ή Εμείς! κ.α.

Η HuffPost Greece επικοινώνησε με το συγκεκριμένο ιστολόγιο σχετικά με τον εν λόγω «Δευκαλίωνα» και είναι εν αναμονή απάντησης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, το άτομο που φέρεται ως μεσάζων, το οποίο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι γνώρισε στο γραφείο του κ. Σαμαρά ως στέλεχος της Deutsche Bank, είχε πολύ καλές οικονομικές γνώσεις. Επίσης, τόνισε ότι είχε καταθέσει για την υπόθεση των CDS με την ιδιότητα τραπεζικού και ότι έγραφε αντιμνημονιακά άρθρα στο Ίντερνετ με το ψευδώνυμο «Δευκαλίων».