Δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε καμία ψηφοφορία ο Πολύδωρας

Δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε καμία ψηφοφορία ο Πολύδωρας
sooc

Τα «χαρτιά» του αναφορικά με το τι θα πράξει στις επερχόμενες ψηφοφορίες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας άνοιξε ο Βύρων Πολύδωρας. Όπως αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα Kontra News, δεν θα ψηφίσει για ΠτΔ στις δύο επόμενες ψηφοφορίες.

«Υστερόγραφο: Με ρώτησαν την ερώτηση των ευτελών κριτηρίων. Θα ψηφίσετε «παρών» και στις τρεις εκλογές; Απάντησα. Και στις «δέκα τρεις». Και ο,τι λέω, το εννοώ. Όπως πάντα», αναφέρει ο ίδιος.

Παράλληλα, τονίζει ότι :«Έκανα τις επιλογές μου ως βουλευτής γνώμης και παρρησίας. Προσπάθησα να εισφέρω την καθαρή και εθνωφελή άποψη, επιστημονικά, ανιδιοτελώς και χωρίς φόβο και πάθος, για να σώσω ό,τι μπορούσα. Δεν λούφαρα, ούτε εφησύχαζα. Πολεμούσα για την Πατρίδα και τον Λαό. Με αποκορύφωμα την γνώμη, απόφασή μου να μην αφήσω να περάσει η καρατόμηση του λαού, της μεσαίας τάξης, με τον τρελό και μισαλλόδοξο φόρο ΕΝΦΙΑ, τη βόμβα υδρογόνου όχι μόνο κατά την ιδιοκτησίας, αλλά κατά της δομής της ελληνικής κοινωνίας! Διεφώνησα, διακήρυξα το δίκαιο και το σωστό, περιέγραψα το ειδεχθές του εγκλήματος, κατεψήφισα».

Ο κ. Πολύδωρα είναι μάλιστα καυστικός στο άρθρο του, σχολιάζοντας τη διαγραφή του. Συγκεκριμένα υπογραμμίζει ότι «με διέγραψε. Πράξη όχι απλώς καμπλεξισμού και κακίας αλλά και διάχυσης του τρόμου. Τσακίζω τον Πολύδωρα. Άρα, δεν λογαριάζω κανέναν. Γονατίστε άπαντες. Δεν γονατίσαμε. Προχθές ψηφίσαμε. Το τέλος της εποχής της συμμορίας των υπερφίαλων αλαζόνων».

Δημοφιλή