ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/12/2014 12:36 EET | Updated 20/12/2014 15:31 EET

«Τα βίντεο είναι μονταρισμένα» είπε στον εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος

eurokiniss

Στην κατάθεση του στον εισαγγελέα, ο Γιώργος Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι η «προσφορά» που έκανε στον Παύλο Χαϊκάλη έγινε με δική του πρωτοβουλία με σκοπό να τον παγιδέψει.

«Εγώ το έκανα για να αποδείξω στον Καμμένο ότι ο Χαϊκάλης είναι ανήθικος»

Ο Γ. Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι ο Χαϊκάλης τον προσέγγισε, λέγοντας του ότι αν λυθεί το οικονομικό του πρόβλημα θα ψηφίσει για ΠτΔ.. Υποστηρίζει πως ενεπλάκη σε συζήτηση μαζί του για να προστατέψει τους ΑΝ.ΕΛ, και ότι μάλιστα ήταν έτοιμος να τον καταγγείλει στις αρχές.

Επέμεινε ότι λειτούργησε με δική του πρωτοβουλία και ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Αποστολόπουλος κατέθεσε: «Ο,τι έκανα το έκανα με δική μου πρωτοβουλία. Ο Χαϊκάλης με προσέγγισε, έχω και εγώ στοιχεία. Συζητούσα με τον Παύλο Χαϊκάλη για να δω που το πάει. Πρώτος μου έκανε νύξη για λεφτά ο Χαϊκάλης. Είχαμε φιλική σχέση και συνεχώς μου ζητούσε λεφτά. Το έκανα για να αποδείξω στον Καμμένο ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος και πολιτικά ανήθικος. Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων, δεν λειτουργώ για λογαριασμό κανενός. Είμαι πάντα ΑΝΕΛ»

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Π. Σαράκης

Αυτό δήλωσε και ο δικηγόρος του Π.Σαράκης : «ο κ Αποστολόπουλος αποκάλυψε ότι αυτές οι συνομιλίες έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική διάσταση του κ.Χαϊκάλη και ήταν ο κύριος Αποστολόπουλος προ καταγγελίας ενώπιον των αρχών για τη συμπεριφορά του κ. Χαϊκάλη».

Τόνισε επίσης: «Μετά από κλήση της εισαγγελίας εφετών, ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα. Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκαλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαικάλης.

Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».

Απάντηση Χαϊκάλη

Απαντώντας στον Γ. Αποστολόπουλο με δήλωσή του στο MEGA, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλης, ζητά να δοθεί στη δημοσιότητα από τις Αρχές όλο το υλικό. «Προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου κάνει μήνυση. Απαιτώ από τους εισαγγελείς να δώσουν στη δημοσιότητα όλο το υλικό με τα βίντεο και τους διαλόγους, για να φανεί ποια είναι η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Αύριο αναμένονται στον εισαγγελέα για συμπληρωματική κατάθεση ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πάνος Καμμένος. Ο εισαγγελικός λειτουργός κρίνει ότι μετά την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου προκύπτουν σημεία για τα οποία θα ζητήσει περαιτέρω διευκρινίσεις από τους δυο πολιτικούς.

Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sponsored Post