ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/12/2014 07:22 EET | Updated 20/12/2014 09:38 EET

Απάντηση του blog για τον διαδικτυακό «Δευκαλίωνα»: Αστεία, υποβολιμαία και κακότροπη η σύνδεση με Χαϊκάλη

Mr. Cacahuate/Flickr
El día en que René tuvo su portatil

Ανακοίνωση σχετικά με τον υπογράφοντα ως «Δευκαλίωνα» συντάκτη του ανάρτησε το ιστολόγιο stoxasmos-politikh.blogspot.gr.

Το ιστολόγιο χαρακτηρίζει «αστεία, υποβολιμαία και κακότροπη» τη σύνδεση μεταξύ της υπόθεσης περί απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη και του συντάκτη του ιστολογίου, «Δευκαλίωνα» (υπενθυμίζεται πως κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, είχε δηλώσει ότι ο φερόμενος ως μεσάζων στην υπόθεση έγραφε αντιμνημονιακά άρθρα στο Ίντερνετ υπό το ψευδώνυμο «Δευκαλίων»). Όπως επισημαίνεται στην ανάρτηση, «τηλέφωνο του εμπλεκόμενου ανθρώπου που μας αναφέρουν δεν έχουμε και όσο για την εν λόγω αντιμνημονιακή στήλη σταμάτησε μετά την τελευταία δημοσίευση της, την Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013».

Η HuffPost Greece σε χθεσινή δημοσίευσή της υπό τον τίτλο «Αναζητώντας τον “Δευκαλίωνα” στο Ίντερνετ» είχε αναφέρει με κάθε επιφύλαξη (επικοινωνώντας παράλληλα με το εν λόγω ιστολόγιο) ότι, στο πλαίσιο αναζητήσεων στο Διαδίκτυο για έναν «Δευκαλίωνα» που να φαίνεται να ταιριάζει στην προαναφερθείσα περιγραφή, βρίσκει κανείς ότι ο εν λόγω συντάκτης/ αρθρογράφος του προαναφερθέντος blog, με το συγκεκριμένο ψευδώνυμο, φαινόταν να ταιριάζει στο προφίλ, καθώς διατηρούσε στήλη αντιμνημονιακού χαρακτήρα.

Αναλυτικά, η πλήρης ανάρτηση

«Μετά τις σημερινές "αποκαλύψεις" και μετά την προχειρότητα να συνδεθεί η υπό διερεύνηση "απόπειρα χρηματισμού" του Χαϊκάλη με τον υπογράφοντα ως συντάκτη του ιστολογίου μας "Δευκαλίωνα" είναι για τους γνωρίζοντες αστεία, υποβολιμαία και κακότροπη.

Για τους ΜΗ γνωρίζοντες τους παραπέμπουμε στην εν λόγω στήλη "Ετικέτες:

Γράφει ο Δευκαλίων" με τίτλο: Καλό Καλοκαίρι Σύντροφοι!

Τόσο η θεματογραφία της αρθρογραφίας όσο και το αντιμνημονιακό σκεπτικό των επιχειρημάτων του "Δευκαλίωνα" δεν συνάδουν με την όποια "απόπειρα χρηματισμού" που είδε ως σύνδεση με την εν λόγω υπόθεση και το παρόν ιστολόγιο.

Από την τελευταία σημερινή ανάρτησή μας με θέμα:

"Live η συνέντευξη Καμμένου για την καταγγελία Χαϊκάλη" έως και τώρα 23:59 δεν σιωπήσαμε "ένοχα" αποδεχόμενοι την όποια συσχέτιση, με το υπό εισαγγελική διερεύνηση όνομα και τον συνεργάτη μας "Δευκαλίων", αλλά εκστασιασμένοι παρακολουθούσαμε την όλη δημοσιογραφική διαχείριση η οποία βασιζόμενοι στην προχειρότητα της ταχύτητας για την "πρωτιά" δεν μπήκαν στο κόπο να διασταυρώσουν ονόματα, άρθρα και "πεποιθήσεις".

Συγκεκριμένα διαβάζαμε ότι ο αντιμνημονιακός "Δευκαλίων" κατηγορείται ότι είναι το εμπλεκόμενο πρόσωπο και ως ασπαζόμενος την συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων επεδίωξε ο ίδιος να μεταπείσει τον καταγγέλλοντα για την ψήφο του (για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας) έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, σε χρυσό κλπ.

Μετά τα παραπάνω πληροφορούμε τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που μας τίμησαν με τα e-mail τους, αν και δεν μας γνώριζαν, όσο και κάποιους άλλους, που μας γνώριζαν, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ότι τηλέφωνο του εμπλεκόμενου ανθρώπου που μας αναφέρουν δεν έχουμε και όσο για την εν λόγω αντιμνημονιακή στήλη σταμάτησε μετά την τελευταία δημοσίευση της, την Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013.

Για την Συντακτική Ομάδα

Νάσος Ζαγγογιάννης»

Sponsoed post