Εφηβική ένοπλη συμμορία «χτύπησε» στη Μάνδρα. Οδηγούσαν και είχαν όπλο

Εφηβική ένοπλη συμμορία «χτύπησε» στη Μάνδρα. Οδηγούσαν και είχαν όπλο
eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Εφηβική συμμορία που είχε στην κατοχή της όπλο και αυτοκίνητο έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας το περασμένο Σάββατο στην Μάνδρα Αττικής.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν στις 23.45 από τον ασύρματο ότι ένας 33χρονος περαστικός έπεσε θύμα ενέδρας από άτομα που είχαν όπλο και έτσι πίστεψαν ότι έχουν να κάνουν με επικίνδυνη συμμορία.

Η κινητοποίησή τους ήταν άμεση και λίγα λεπτά αργότερα συνέλαβαν τους ληστές, οι οποίοι παρότι έφηβοι οδηγούσαν ακόμα και αυτοκίνητο. Έκπληκτοι οι άνδρες της Άμεσης Δράσης διαπίστωσαν κατά την εξακρίβωση των στοιχείων τους ότι πρόκειται για έναν 15χρονο και τρεις 17χρονους. Δύο από αυτούς, μάλιστα, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές και άλλα αδικήματα.

Στην περιοχή έχουν διαπραχθεί ξανά ληστείες από ανήλικους αλλά καμία φορά δεν έχει χρησιμοποιηθεί στα περιστατικά αυτά όπλο. Οι ανήλικοι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχαν άγριες διαθέσεις, καθώς δεν αρκέστηκαν στο να αφαιρέσουν από τον 31χρονο τα 50 ευρώ που είχε πάνω του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο οι δράστες –άγνωστο με ποιο τρόπο και με τι προθέσεις – να είχαν επιβιβάσει πριν την επίθεση το θύμα σε αυτοκίνητο που εντοπίστηκε να κινείται στους δρόμους της Μάνδρας.

Οι έφηβοι δράστες κρατούνται ακόμη στα κρατητήρια της Ασφάλειας Μάνδρας περιμένοντας να τους καλέσει ο Ανακριτής για να απολογηθούν. Στο τοπικό Α.Τ. τους επισκέφθηκαν χθες οι γονείς τους, οι οποίοι ανησυχούν για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Δημοφιλή