ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/12/2014 05:18 EET

Αυτή η γυναίκα είναι εθισμένη στην κέτσαπ

ASSOCIATED PRESS
Heinz commemorative Ketchup bottles bear the cartoon likeness of investor Warren Buffett, right, and of his second in command Charlie Munger, left, at a Heinz display in Omaha, Neb., Friday, May 2, 2014, one day before the Berkshire Hathaway annual shareholders meeting which takes place on Saturday. (AP Photo/Nati Harnik)

Αν και όλοι απολαμβάνουν λίγη κέτσαπ με τις τηγανιτές τους πατάτες ή πάνω στο χοτ ντοκ τους, σίγουρα δεν θα μπορούσαν να καταναλώσουν μπουκάλια ολόκληρα από κέτσαπ.

Samantha Archer: Ketchup queen (Picture: Mercury Press)

Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για την Σαμάνθα Άρτσερ από το Χάροου του Λονδίνου που καταναλώνει περίπου 36 λίτρα κέτσαπ κάθε χρόνο. Η 30χρονη γυναίκα είναι εθισμένη στον χυμό ντομάτας από τότε που ήταν μόλις 5 χρονών και δεν μπορεί αν δεν καταναλώσει δύο μπουκάλια την εβδομάδα.

Η ίδια αναφέρει: «Βάζω κέτσαπ σε κάθε μου γεύμα και το χριστουγεννιάτικό μου δείπνο δεν θα διαφέρει, μιας και θα αποτελείτε από λαχανάκια Βρυξελλών, λουκάνικο, μπέικον, όλα με κέτσαπ από πάνω. Στην περίπτωσή μου, η ντομάτα δεν καλύπτει τις γεύσεις, αντίθετα τις αναδεικνύει. Άλλωστε, χρειάζεται μόνο πέντε λεπτά για να γεμίσω το πιάτο μου με κέτσαπ».

Πηγή: www.metro.co.uk