Και ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών στην Αχαία

Και ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών στην Αχαία
|
sooc

Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αχαία, γενέτειρα των Παπανδρέου, με τους τοπικούς παράγοντες που στηρίζουν το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών να ρίχνουν στο τραπέζι μια πρόταση έκπληξη που σύμφωνα με το σκεπτικό τους είναι ικανή να αλλάξει αρχήν το σκηνικό στο νόμο και να ανακατέψει την πολιτική τράπουλα.

Ήδη, τα στελέχη που παραιτήθηκαν από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, διαμηνύουν στους στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου ώστε ένας ακόμα Παπανδρέου να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Νομό.

Η εισήγηση τους αφορά στον 32χρονο γιο του που φέρει και το όνομα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρεου, όπου σύμφωνα με τις συγκεκριμένες εισηγήσεις θα προσδώσει δυναμική στο νέο κόμμα και θα βάλει υποθήκη και για το μέλλον.

Το θέμα, έχουν μεταφέρει τα έν λόγω στελέχη στους ανθρώπους που μετέχουν σε καθημερινή βάση στις συσκέψεις στην οδό Πειραιώς, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει συγκεκριμένη απόφαση ή και αντίδραση από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου.

Στην Αχαία πάντως το κλίμα είναι εκρηκτικό, όπου στη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ επισημοποιήθηκε το διαζύγιο με τα Παπανδρεϊκά στελέχη, αφου παραιτήθηκαν, όπως αναμενόταν ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας και άλλα πέντε μέλη. Πρόκειται για τους Βαγγέλη Τσιμπλοστεφανάκη, Μανώλη Βουγιουκαλάκη, Νίκο Μοίραλη, Κώστα Παλαιολόγο, Ιωάννα Βλαχάκη και Σταυρούλα Παναγοπούλου- Νικολάου.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα