ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/01/2015 07:21 EET | Updated 05/01/2015 14:55 EET

«Έσπασε» η συμμαχία του ΠΟΤΑΜΙΟΥ με Βαλλιανάτο

HuffPost Greece -Sooc/ Eurokinissi

Όλοι μιλούσαν για μια κλεισμένη συμφωνία, που απλά ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επισήμως. Τελικά όμως μάλλον βιάστηκαν όσοι ήθελαν να προδικάσουν τη συνεργασία του Ποταμιού, με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου. Τελικά οι διαφωνίες που προέκυψαν ήταν σημαντικές και η εκλογική συμμαχία αυτή δεν προχώρησε.

Ο κ. Θεοδωράκης, που στην πραγματικότητα δεν τον ήθελε μετά τις εσωτερικές αντιδράσεις, του πρότεινε να συνεργαστεί, αλλά να μην είναι υποψήφιος βουλευτής.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τον κ.Βαλλιανάτο να υπάρξει δημόσια στήριξη προς το Ποτάμι από τη Φιλελεύθερη Συμμαχία, στην οποία είναι πρόεδρος ο τελευταίος,αλλά να μην θέσει υποψηφιότητα ο ίδιος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και στα ψηφοδέλτια να συμμετάσχουν κάποια άλλα στελέχη της ΦΙ.Σ (εκ των 30-40 ατόμων που την απαρτίζουν).

Φυσικά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να δεχθεί ο κ.Βαλλιανάτος , καθώς το θεώρησε άδειασμα και αποφάσισε να πορευτεί μόνος. Σήμερα Δευτέρα (5/1) θα ανακοινωθεί επισήμως και η συνεργασία του Ποταμιού με τη Δράση σε συνέντευξη τύπου, που θα δώσουν από κοινού ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Θοδωρής Σκυλακάκης.