ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/01/2015 07:39 EET | Updated 07/01/2015 08:31 EET

Φωτογραφίες δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ανέβασε στο Facebook o δεύτερος δολοφόνος του Κουμανταρέα

Facebook

Φωτογραφίες που τον δείχνουν να διασκεδάζει δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο 29χρονος Ρουμάνος που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. και φέρεται να είναι ο δεύτερος δολοφόνος του Μένη Κουμανταρέα.

Ο ίδιος με απίστευτη κυνικότητα, λίγες εβδομάδες μετά τον φόνο γλεντούσε με φίλους του σε μπαρ της πλατείας Βικτωρίας, την ώρα που οι άνδρες της ασφάλειας τον αναζητούσαν.

Ο συγκεκριμένος άντρας μαζί με τον 25χρονο Στέφαν ζητούσαν από τον γνωστό συγγραφέα χρήματα για να αποπληρώσουν δήθεν δάνειο. Οι πιέσεις εντάθηκαν όταν έμαθαν ότι ο Μένης Κουμανταρέας πούλησε σπίτι στην Κηφισιά, έναντι 170. 000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά μάλιστα, τα είχαν αφαιρέσει οι δύο δράστες από το διαμέρισμα και εκτιμάται ότι τα έχει στην κατοχή του ο 29χρονος καταζητούμενος.

Ο Ρουμάνος δράστης περιγράφεται ως μονήρης και άνθρωπος με ακριβά γούστα. Μαζί με τον Στέφαν σύχναζαν σε underground στέκια. Οι δυο τους το μοιραίο βράδυ μπήκαν στην πολυκατοικία του συγγραφέα στις 17:35 και βγήκαν στις 23:06. Ο Κουμανταρέας αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματα και αυτοί τον στραγγάλισαν.

Σημειώνεται, ότι στο τελευταίο του βιβλίο ο συγγραφέας περιγράφει μια φιγούρα που παραπέμπει στον Στέφαν. Συγκεκριμένα, μιλά για ένα άτομο με το όνομα «Λούνα» που γνώρισε σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Όπως παραδέχονται αξιωματικοί της αστυνομίας, το μυθιστόρημα τους βοήθησε στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post