Σε ποια σημεία της Αττικής χρειάζονται οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Σε ποια σημεία της Αττικής χρειάζονται οι αντιολισθητικές αλυσίδες
|
eurokinissi

Με αρκετά προβλήματα πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετές περιοχές της Αττικής, λόγω της επέλασης του χιονιά. Συγκεκριμένα, αλυσίδες είναι απαραίτητες στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θήβας, από το 3 χλμ ρεύμα προς Θήβα, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Μάνδρας - Ειδυλλίας Αττικής, στα Βίλια, στην περιφερειακή οδό Βαρυμπόμπης - Κατσιμιδίου, από το ύψος της ταβέρνας «Θέα» και σε σημείο της λεωφόρου Διονύσου, στο ρεύμα προς Μαραθώνα.

Εν τω μεταξύ, σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο καθώς ο δρόμος είναι τόσο παγωμένος που τα οχήματα γλιστρούν. Οι νταλίκες έχουν σταματήσει στη δεξιά λωρίδα και οι οδηγοί κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Ωστόσο, ένα αυτοκίνητο γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ακινητοποιημένη νταλίκα.

Η κυκλοφορία όμως έχει διακοπεί σε αρκετές ακόμη περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ έως το καζίνο, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Ν. Μάκρης, από το στρατιωτικό νοσοκομείο Πεντέλης ''414'' έως τη διασταύρωση Αγίου Πέτρου, στη λεωφόρο Χασιάς - Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα προς Δερβενοχώρια, στην Καισαριανή, επί της Ανωνύμου οδού, θέση «ΚΑΛΟΠΟΥΛΑ», από το τέρμα της οδού Εθν. Αντιστάσεως, ενώ στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θήβας, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

Διαρκής ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, τις διακοπές κυκλοφορίας, τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και συμβουλές οδικής ασφάλειας, υπάρχει διαθέσιμη στην κεντρική ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα